Placeholder

Eerste hulp bij afhaakgedrag

Maart is de maand dat de goede voornemens bij veel mensen officieel van de baan zijn. Marije van Fitnessbijbel voor Vrouwen biedt eerste hulp bij afhaakgedrag. Lees haar blog.

Marije: Tja, en dan is het bijna maart. Wat is er van je goede voornemen(s) terecht gekomen? Voor veel mensen is februari de maand dat de goede voornemens langzaam wegebben.

Jo-jo'ers
Wist je dat de februari-afhakers vrijwel helemaal gestopt zijn in maart om vervolgens in mei, als het bikiniseizoen eraan komt, weer te besluiten om te starten? Weet ook dat deze groep mensen vaak in augustus nog niet de gewenste resultaten heeft behaald door dit gejo-jo. Wat moet je doen als je merkt dat de slop erin raakt?
 

Twee essentiële acties: ALTIJD & DIRECT DOEN!

Stap 1= Organisatie
Alles valt of staat met organisatie! Organiseer je leven opnieuw door je eten en sportafspraken te plannen, de juiste boodschappen te doen en alle verleidingen weg te gooien. Organisatie wordt automatisme. Bij de meeste mensen gebeurt dit na 30 dagen tot 6 weken. Volhouden dus.

Stap 2= Maak direct een afspraak bij een coach of trainer
Mensen die begeleiding krijgen van een trainer of coach zijn velen malen succesvoller in het bereiken van resultaat. Dit komt doordat een trainer helpt bij organisatie (stap 1).

Stap 3= Ban de excuus
Het maken van excuses is het begin van het einde. Ban de excuus door het juist wel te doen. Voorbeelden: Ik ben moe dus ik ga, ik heb geen tijd dus ik ga… Snap je?

Kom naar de lancering van mijn nieuwe boek
Mijn nieuwe boek is een 6 weken metamorfose die je helpt bij de organisatie van een nieuwe leefstijl. Op zaterdag 22 maart is de lancering in Arnhem. We starten met een work-out, daarna een praatje, drankje en je kunt het boek met korting kopen.

Meld je aan
Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan. Je ontvangt een uitnodiging om je aan te melden voor dit event. Toegang en deelname aan de work-out is gratis.

Marije

 


Marije de Vries (1981) onderneemt en werkt als trainer en coach binnen de fitnessbranche en het bedrijfsleven. Met een door haar ontwikkeld veranderingsprogramma helpt zij ieder jaar duizenden mannen, vrouwen en werknemers met de overstap naar een ideale lifestyle. Iedere week schrijft ze een blog voor Santé.

Lees alle blogs van Marije >>