Smartwatch

Hoe kan een smartwatch bijdragen aan een gezonde levensstijl?

Wist je dat een smartwatch écht een gezonde toegevoegde waarde voor jouw levensstijl kan zijn? Sterker nog, eigenlijk is een smartwatch een lifestyle coach en personal trainer in één die je overal mee naartoe kunt nemen om je pols.

Het duurt niet lang meer voordat 27 november 2020 aangebroken is. Normaal gesproken is dit een gewone dag, maar niet dit jaar. Het is op deze datum namelijk Black Friday. Met andere woorden, alle winkels en webshops zullen enorme kortingen aanbieden op veel producten. Zo kun je ervoor kiezen om op Black Friday horloges te kopen. Hierbij kun je een traditioneel exemplaar aanschaffen, maar een smartwatch is natuurlijk ook mogelijk. Dit horloge kan op verschillende manieren bijdragen aan een gezonde levensstijl!

Het meten van je prestaties

Een smartwatch dames kan onder andere worden ingezet voor het meten van je fitness- en sportprestaties. Het digitale horloge houdt bij hoeveel je op een dag beweegt, terwijl het ook laat zien hoeveel calorieën je verbrandt. Meestal geeft de smartwatch je zelfs een melding als je niet genoeg beweegt, zodat je wordt gestimuleerd om in actie te komen. Een smartwatch laat je hartslag gedurende de dag zien, terwijl je ook gebruik kunt maken van de stappenteller-functie op het horloge. Er zijn tegenwoordig ook smartwatches verkrijgbaar die diverse sportmodussen hebben. Hiermee kun je precies de sport die je aan het beoefenen bent bijhouden. 

Het meten van je voeding

Behalve het meten van je sportieve prestaties kunnen ze ook je dagelijkse voedingspatroon bijhouden. Je kunt invoeren wat je eet en je kunt zien hoeveel je dagelijks drinkt. Drink je niet genoeg, dan krijg je een melding. Dat geldt ook als het tijd is om wat meer afwisseling in je voedingspatroon moet doorvoeren.