sporttops-zomer

5x fashionable tops om in te sporten deze zomer

Veel mensen sporten extra veel in de zomer: om de vakantiekilo’s eraf te krijgen, maar ook omdat het dan aantrekkelijker is om heerlijk in de buitenlucht te sporten. Een goede outfit is hierbij essentieel, zo hou je namelijk je lichaamstemperatuur en vochtregeling in balans. Wat zijn nou goede sportshirts voor deze zomer? We zetten er 5 van Adidas voor je op een rij!

1. Korte meerkleurige top

Hou je van felle kleuren? Deze toffe rode top van Adidas is dan echt wat voor jou. Het is een kort model die los valt en onderaan een strakke band heeft, waardoor je een soort pof-effect krijgt. Dit ziet er super leuk uit en is ook lekker luchtig tijdens het sporten. Bij het shirt hoort een bijpassende broek, zoals te zien op de foto. De kleuren hiervan komen ook weer terug in het t-shirt. 

Sante Top 1

2. Lang t-shirt roze

Als je liever een langer model aan wilt, overweeg dan eens dit roze sportshirt. De top heeft een erg mooie roze kleur, waardoor jij de blits zal maken tijdens het sporten. Het shirt valt een beetje los, heerlijk luchtig dus. Leuk is om het sportshirt te combineren met een strakke sportlegging, bijvoorbeeld een zwarte. Als je meer van gewaagde kleuren houdt, valt de top ook goed te combineren met bijvoorbeeld geel, groen of blauw.

Sante Top 2

3. Neutrale top zwart

Het kan natuurlijk ook zijn dat jij helemaal niet zo’n liefhebber bent van kleuren. Dit zwarte shirt van Adidas is erg neutraal en kun je overal mee combineren. Het logo is in het midden van het shirt te vinden. Het shirt valt tot boven de navel. Wil je liever niet dat jouw buik zichtbaar is? Doe dan een highwaist sportbroek eronder. 

Sante Top 3

4. Korte top zonder mouwtjes wit

Is het een warme dag en ben je van plan om buiten te sporten? Deze top is dan uiterst geschikt. Doordat het een kort model is en hij geen mouwtjes heeft, heb je een groot deel van je lichaam niet bedekt. Dat is natuurlijk heerlijk als de temperatuur hoog is. Het hemd heeft een neutrale witte kleur met zwarte strepen aan de zijkant.

Sante Top 4

5. Korte top zonder mouwtjes oranje

Als je bij de vorige top enthousiast bent geworden door het model, maar toch meer een liefhebber bent van kleur, is deze top voor jou gemaakt. Ook dit shirt valt kort en heeft geen mouwtjes, ideaal dus voor een buiten workout in warm weer. In tegenstelling tot de vorige top, staat hier geen logo van Adidas op de voorkant. Op de foto zie je ook goed hoe je de top met een wat hogere sportlegging kunt combineren. Handig als je het fijn vindt als er wat minder van jouw buik zichtbaar is. Heb je al zin om te gaan sporten? Wij wel!

Sante Top 5

– Dit artikel is een partnerbijdrage van Winkelstraat.nl