Relatie Boost Geven

Dít kun je dit weekend doen om je relatie een boost te geven

Wil je je relatie een boost geven? Dit is natuurlijk hét uitgelezen weekend om dat te doen. En het is echt niet zo ingewikkeld!

1. Zet jullie smartphones uit

Dwalen je ogen tijdens het diner of een goed gesprek steeds af naar je telefoon? Zo kom je niet heel geïnteresseerd over. Leg die telefoon eens weg en maak oprecht tijd voor elkaar, zonder prikkels van social media en berichtjes die binnenkomen.

2. Ga tegelijk naar bed

Als je afzonderlijk van elkaar een drukke dag of week hebt gehad, is jullie enige quality time van de dag ’s avonds in bed. Maak daar gebruik van.

3. Haal herinnering op en heb samen lol

Denk terug aan mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt. Je herleeft het moment en haalt het gevoel van toen terug door er weer samen om te lachen.

4. Stel een persoonlijke vraag

Een groot deel van de tijd praten jullie misschien over dagelijkse beslommeringen zoals werk, kinderen en boodschappen. Stel hem eens een persoonlijke vraag. Het antwoord zou je kunnen verrassen. Inspiratie nodig? Misschien staat er iets leuks tussen deze 36 vragen.

5. Neem je partner niet voor lief

Je bent misschien stilaan gewend geraakt aan de dingen die je partner voor je doet of aan het feit dat hij altijd voor je klaarstaat, maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Spreek je waardering eens hardop tegen hem uit.

6. Maak één van jullie fantasieën waar

Deel jullie fantasieën met elkaar. Misschien kunnen jullie wel direct iets van jullie lijstje waarmaken.

/

Tip van de redactie

iRobot® Roomba® e5 Robotstofzuiger
Roomba Robotstofzuiger Ad
Bestel hier


 

Gerelateerde artikelen