enige single

Als je de enige single bent…

Als iedereen binnen je vriendengroep bezet is, wordt het er soms op een pijnlijke manier ingewreven dat je de enige single bent.

Vergelijk jezelf niet

Het kan lastig zijn om als enige single met allemaal stellen aan tafel te zitten, maar maak er het beste van. Het cliché is waar: jouw tijd voor een relatie komt nog. Voor nu kun je het best genieten van je tijd als single, want voordelen zijn er ook.

Video:Zit single zijn in je genen?

Vrienden van vrienden

De beste manier om nieuwe mensen (en dus potentieel relatiemateriaal) te ontmoeten, is via via. Zorg ervoor dat je de vrienden van de mannelijke aanhang leert kennen en ga een keer iets gezelligs doen met een grote groep.

Wees eerlijk

Vind je het pijnlijk dat je vriendin blijft praten over haar verloving, terwijl jij je hartzeer probeert te verwerken? Wees eerlijk tegen haar. Natuurlijk is het fijn als ze dit met je kan delen, maar soms is genoeg genoeg.

Zoek nieuwe vrienden

Het kan geen kwaad om nieuwe sociale contacten op te doen die zich in hetzelfde schuitje bevinden als jij. Geef je op voor een cursus of een nieuwe sport om mensen met dezelfde interesse te ontmoeten. Lees ook onze tips om nieuwe mensen te leren kennen.

Ladies night

Organiseer eens in de zoveel tijd een avond zonder aanhang. Eten, vrouwendingen doen en ongegeneerd bijkletsen, net als vroeger.

Gerelateerde artikelen