seks

5 tips om je seksleven een boost te geven

O jee! Zijn de vonken tussen de lakens verdwenen? Dat is niet de bedoeling! Met deze tips kun je je seksleven een flinke boost geven!

1. Zorg voor variatie

Zoals het goed is om te variëren in je eetpatroon, zo is afwisseling tijdens de vrijpartij heel gezond voor je seksleven. Want sleur is de grootste killer voor je seksdrive! Wissel een uitgebreide vrijpartij daarom eens af met een vluggertje (één tot drie minuten).

Lees ook:Seksuoloog Jolien: wanneer jij meer wil dan hij

2. Verras je partner door een sexy setje aan te doen

Als jij thuis graag in een oversized nachtjapon met stripfiguren rondloopt, is het niet waarschijnlijk dat je je prettig voelt in een doorschijnend babydolletje en dat hoeft ook niet. Kijk wat bij jou past en tegelijkertijd de fantasie prikkelt. Dus ga niet meteen voor een complete jarretel-set met zweepje. Een spannende string of een satijnen hemdje kan ook heel opwindend zijn.

3. Glip je bed in met je meest sexy lingerie aan

Stuur je partner een spannende foto of een filmpje van jezelf toe. Wedden dat je meteen de volle aandacht hebt en dat je partner niet kan wachten om naar huis te gaan.

4. Deze tip klinkt gek, maar het schijnt te werken. Maak je polsen, oren, hals of lippen vochtig met je eigen lichaamssap

Op deze manier verspreid je jouw feromonen die onweerstaanbaar zijn voor mannen. Zodra hij dit geurtje ruikt, zou hij niet meer bij je weg te slaan zijn. Wie heeft dit geprobeerd?

5. Het hoeft niet extreem te zijn

Seks hoeft niet direct 50 Tinten Grijs te zijn. Met een veertje of massageolie kom je al heel ver. Of voer je lief culinaire lekkernijen terwijl hij geblinddoekt is. Bijvoorbeeld champagne, aardbei, druif of chocola. Net wat er in de smaak valt. En druk tussendoor zacht jouw lippen op die van hem. Succes verzekerd!

Bron: Archief Santé, beeld GettyImages

Tip van de redactie

Boska Bianco fondueset

Boska Fondueset Ad
Shop

Gerelateerde artikelen