Seks Feiten afvallen

5 seksfeiten

Deze seksfeiten zijn grappig, verrassend en misschien komen ze binnenkort zelfs van pas als jullie het bed met elkaar delen.

1. Mensen die op hun buik slapen met hun armen boven hun hoofd, hebben bovengemiddeld veel dromen over seks. Hoe dat precies komt, kunnen de onderzoekers van de Hong Kong Shue Yan University niet zeggen. Ze vermoeden dat er in die houding meer druk op je geslachtsdelen staat, wat seksdromen stimuleert.

2. Lukt het je niet om direct na de seks te plassen? Dat komt door een antidiuretisch hormoon dat vrijkomt tijdens seks. Toch is het verstandig om zo snel mogelijk na de seks te plassen, zeker als je snel last hebt van een blaasontsteking.

3. Met sokken aan zou je makkelijker een orgasme kunnen krijgen. Dat komt omdat we ons comfortabeler voelen met warme voeten., dat zorgt ervoor dat we ons beter kunnen ontspannen, wat weer leidt tot een grotere kans op een orgasme.

4. Zodra je opgewonden raakt, ondergaat je lichaam allerlei veranderingen. Zo kunnen je borsten tot 30 procent opzwellen, je lichaamstemperatuur stijgt, je hartslag versnelt en zelfs je baarmoeder kantelt een beetje.

5. Wie na het sporten het bed in duikt voor een potje seks, kan daar flink van profiteren. Onder andere door het shot testosteron dat vrijkomt tijdens het sporten.

Beeld: GettyImages, Tekst Santé

Tip van de redactie

FitBike Race 2 hometrainer
Bestel hier