Veel Tabbladen

Het voordeel van veel tabbladen gebruiken

Heb jij op dit moment minstens twintig tabbladen openstaan? Anderen zouden je misschien beschrijven als chaotisch, maar het heeft een serieus voordeel.

Het helpt je om verstandigere keuzes te maken. Dat komt doordat je in verschillende tabbladen veel informatie binnen handbereik hebt. In no time klik je van het een naar het andere scherm en kun je de informatie met elkaar vergelijken.

Lees ook: nooit meer blaren op je voeten dankzij een ingrediënt


Het maakt vergelijken makkelijker
Het onderzoek werd gedaan door groepen mensen prijzen van restaurants of specificaties van een apparaat met elkaar te laten vergelijken. De mensen die de informatie één voor één bekeken, maakten minder goede keuzes dan de mensen die alle informatie tegelijk ter beschikking hadden. Bijvoorbeeld in twintig verschillende tabbladen.
 

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTY IMAGES

22 NOVEMBER 2023

Tip van de redactie

Ben je dol op poetsen, of heb je er juist een broertje dood aan? In beide gevallen is Schoon in 10 minuten echt iets voor jou! Met de tips & tricks kun je (bijna) iedere dag wel een klusje afvinken en ben je in 10 minuten klaar. Met grappige anekdotes over schoonmaakblunders, vieze studentenhuizen en voedselexplosies in de keuken. Voor meer informatie klik op onderstaande button.