Staycation pakket

Winnen: een staycation vegan pakket met o.a. heerlijke ijsjes!

Het weer is nu even iets minder, maar ach: een ijsje is altijd lekker! En omdat het nog altijd goed is om tussen alle coronatoestanden klimaatvriendelijk bezig te zijn, mag Santé 2 pakketten met o.a. heerlijke vegan ijsjes weggeven!

Door de coronacrisis gaan veel geplande roadtrips en reizen niet door, vliegtuigen vertrekken mondjesmaat en nog niet alle grenzen van onze favoriete vakantielanden zijn open voor toeristen. On a brighter note én goed nieuws voor de planeet: sinds de crisis daalde de C02-uitstoot wereldwijd drastisch. In het keren van het klimaat-tij is je reisgedrag onder de loep nemen belangrijk, maar daarnaast kun je ook een positieve impact maken door (meer) plantaardig te eten. De voedselindustrie gerelateerde uitstoot zou namelijk met een indrukwekkende 70% dalen als we allemaal vegan zouden gaan eten.

Lees ook:7 veelgemaakte fouten als je vegan wordt

Maak kans!

Staycation Ijsjes

Daarom lanceert de plant-based pioneers van Abbot Kinney’s twee nieuwe ijsjes op basis van kokosmelk: Coco Frosticj Double Cocoa en Coco Frost Mango & Passionfruit. Nieuwsgierig geworden? Santé mag twee pakketten t.w.v. € 70,- weggeven waarin deze ijsjes zitten, maar er zit nog veel meer in! Zoals een prachtige bowl en lepel gemaakt van kokosnoot én een schitterende kamerplant.

Hebben? Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Deze winactie loopt tot maandag 15 juni 2020.

Beeld: Tessy van den Boom

Win een staycation vegan pakket

Vul het formulier in. De velden met een * zijn verplicht.
  • Hidden
  • Vul het onderstaande formulier in om mee te doen aan de prijsvraag.