Pockiesling

Win het perfecte Moederdag-cadeau: een Pockiesling

Ben je nog op zoek naar een superhandig en hip Moederdag-cadeau? Van deze Pockiesling wordt een moeder reuzeblij. Nooit meer zoeken naar je telefoon in je tas én ook als je pasjes en sleutels in een keer bij de hand!

Ken je dat: dat je in een tas uren aan het zoeken bent waar je telefoon, je sleutels of je pasjes zijn? Niet handig. Dat kan anders, bedachten de makers van de Pockiesling: een telefoonkoord die een beschermende telefoonhoes, afneembaar koord, kaarthouder én sleutelhanger in één product combineert.

‘Ideaal voor elke situatie!’

We stelden de bedenkers een aantal vragen:

Hoe zijn jullie op het idee gekomen?

Als vrouwelijke ondernemers zochten we een oplossing om hun drukke levens makkelijker te maken. Onze smartphone is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met ons werk- en persoonlijke leven. We zochten iets dat bescherming biedt voor je smartphone, maar ook met de functionaliteit en fashion van een hippe handtas. Na meerdere eigen designs en prototypes te hebben getest en verbeterd was Pockiesling geboren: de perfecte mix tussen tech gadget en fashion item. 

Wat zijn de reacties op de Pockiesling uit jullie omgeving?

Mensen vinden de Pockieslings ontzettend leuk! Nadat we onze eerste prototypes hadden gemaakt waren onze moeders, zussen en vriendinnen in onze directe omgeving meteen fan en konden niet meer zonder. Het is een ideaal product voor elke situatie: onderweg, op festivals, op werk of home office, in de sportschool, tijdens het uitgaan of reizen! 

Wat betekent Moederdag voor jullie?

Een mooi moment om even stil te staan bij wat onze moeders allemaal voor ons doen dag in dag uit. Perfect om haar even wat extra aandacht te geven, in de watten te leggen, of haar te bedanken met lieve woorden of een leuk cadeautje! 

Gaan jullie je shop met nog meer leuke producten uitbreiden?

We verkopen op dit moment ook Airpod hoesjes op onze webshop en houden onze ogen altijd open voor nieuwe smartphone accessoires of andere travel gadgets. Verder zijn we met het oog op klimaatverandering, al een tijd hard op weg een biologisch afbreekbaar product te ontwikkelen – dus houd onze webshop in de gaten!

Winnen

Pockieslings

Wil je kans maken op een Pockiesling? Santé mag vijf exemplaren ter waarde van € 29,- weggeven. Vul onderstaand formulier in en vergeet daarbij niet aan te geven welke kleur je wilt en welk model telefoon je hebt.

Deze winactie loopt tot en met 30 april 2020.

Gerelateerde artikelen