Placeholder

Win: Een verblijf in een Tiny Beach House t.w.v. €425,- tijdens Healthy Lifestyle Day by Santé

Heb jij al een kaartje voor Healthy Lifestyle Day by Santé? Iedereen die een kaartje koopt maakt namelijk kans om een verblijf in een Tiny House te winnen!

 

Tijdens het Healthy Lifestyle Day by Santé event geniet je op een droomlocatie aan de rand van het Veluwemeer van een dag vol inspirerende workshops, talks, yoga on the beach, mindful sporten, food, drinks, leuke (duurzame) shops en nog veel meer.

Hoe leuk is het om ’s ochtends uitgerust je Tiny Beach House te verlaten en je dag op het event te starten, om vervolgens ’s avonds samen met een vriendin na te kletsen over wat jullie deze dag allemaal hebben gedaan?

Hoe kun je een verblijf in een Tiny Beach House winnen?

Iedereen die een kaartje koopt (of al heeft gekocht) voor Healthy Lifestyle Day by Santé, maakt kans op een verblijf van 17 t/m 19 mei 2019, voor twee personen in een Tiny Beach House op Droompark Bad Hoophuizen in Hulshorst t.w.v. €425,-!

Samen met andere Beach Houses Houses grenst het huisje aan een openlucht binnenplaats met loungebanken en diverse hangmatten.

 

Heb je nog geen kaartje voor Healthy Lifestyle Day by Santé?

De tickets zijn maar € 7,50 per persoon, €10 voor niet-abonnees.  Per volwassene (vanaf 18 jaar) mogen er gratis twee kinderen (t/m 12 jaar) mee naar binnen. Op de Kids Playground worden ze de hele dag vermaakt door een enthousiast animatie-team van Droomparken. Zo heb jij de hele dag lekker voor jezelf.

 

Programma Healthy Lifestyle Day by Santé

(10:00 tot 17:00 uur)

  • Marie Kondo opruim methode – talk van KonMari expert Maaike Fris
  • Mindful boxing – clinic door LOS-empowerment
  • Kom in balans – talk van Aniek van Puur Power
  • Het Brein Body Dieet – talk van Anna Wittenberghe
  • En meer: houd Sante.nl in de gaten voor nieuwe namen

 

Wil je niet wachten op de win-actie?

Boek nu jouw weekend weg en ontvang 30% korting op je verblijf met onze actiecode SANTE. De korting is geldig vanaf 17 t/m 20 mei voor alle (beschikbare) accommodaties in dat weekend. Bekijk de actievoorwaarden.

 

Droompark Bad Hoophuizen

Droompark Bad Hoophuizen ligt op de Veluwe, tussen Harderwijk en Nunspeet, pal aan het uitgestrekte Veluwemeer. Vanaf het park loop je zo het strand op. De ideale plek voor een heerlijke dag vol ontspanning én actie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan blijf je automatisch op de hoogte.