blarenpleisters

Win blarenpleisters voor sporters én hoge hakken liefhebbers

Of je nu op een feestje op je mooie ‘high heels’ staat te dansen of een lekkere hardloopsessie aan het doen bent: er bestaat een kans op blaren. Maar met deze blarenpleisters hoef je nergens meer voor te vrezen. Santé mag vijf setjes weggeven!

 

Hoge hakken

Bijna iedereen die regelmatig hakken draagt kent het. Je voelt het als je gaat zitten, of juist als je te lang blijft staan: een blaar! Pleister erop en gaan, denkt maar liefst 50 procent. En dat terwijl je daar eigenlijk niets aan hebt. Sterker nog, pleisters verschuiven, schuren en kunnen bacteriën vrij spel geven, waardoor de kans op een infectie vergroot.

We zijn dan ook niet te spreken over het gebruik van reguliere pleisters bij blaren: bij 78 procent laat de pleister los, 74 procent geeft aan dat de pijn niet vermindert en 67 procent dat het gebruik de wond niet heelt.

Het loont dus de moeite een speciale blarenpleister te gebruiken. En omdat de ene blaar de andere niet is, introduceert Compeed nu Blarenpleister Hoge Hakken. Deze unieke pleister is klein en doorzichtig en door de inkeping ter hoogte van de achillespees blijft-ie perfect zitten, net zolang als jij blijft staan.

Hardlopen

Sporters en vooral hardlopers kunnen last krijgen van blaren. Met name de hiel is een gevoelige plek. In de helft van de gevallen plakken we er een gewone pleister op, dan gaat het wel weer even. Hoewel… Daarom introduceert Compeed Blarenpleister Sport Hiel, speciaal ontwikkeld voor momenten waarop de voeten intensief gebruikt worden.

Wrijving en druk bij de hiel zijn vaak de boosdoeners en dat is precies waar de ergonomisch gevormde pleister zorgt voor directe verlichting en de speciale structuur voor 20% extra demping. De blaarpleister zit als een tweede huid en helpt zelfs bij de actiefste sessie tegen pijn, wrijving en ontstekingen. De actieve gel hydrocolloïde zorgt dat de wond sneller herstelt, terwijl jij door sport.

Winnen blarenpleisters voor sporters en hoge hakken liefhebbers

Santé mag vijf setjes Blarenpleister Hoge Hakken en Blarenpleister Sport Hiel weggeven. Wil je kans maken? Vul onderstaand formulier in.

Deze actie loopt tot en met 11 oktober 2019

Gerelateerde artikelen