Shutters 1000x1440

Wil je geen gordijnen? Dit zijn andere opties voor bij jou thuis!

Wil jij ’s avonds ongestoord op de bank tv kunnen kijken, zonder dat de hele buurt naar binnen kijkt? Kies dan voor het laten plaatsen van de juiste raambekleding! Je zou kunnen gaan voor gordijnen, maar wanneer je deze niet mooi of praktisch vindt, zijn er nog genoeg andere opties. In deze blogpost lees je alles over raambekleding en zo kies je gemakkelijk de beste optie voor in jouw huis! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Verschillende soorten jaloezieën en shutters

Jaloezieën geven je huis een moderne uitstraling. Ze zijn stijlvol, tijdloos en nu ontzettend populair! Jaloezieën sluiten perfect aan op je raam, omdat ze precies voor jou op maat worden gemaakt. Je hebt ze in veel verschillende prijscategorieën. Dit is onder andere afhankelijk van je materiaalkeuze en hoeveel materiaal je nodig hebt voor de bekleding van jouw ramen. Jaloezieën zijn wel tot drie meter breed te bestellen! Erg handig voor het bekleden van grotere ramen in jouw huis. Je hebt bijvoorbeeld houten jaloezieën. Deze zijn gemaakt van 100 procent écht hout en daarnaast zijn ze in vele kleuren verkrijgbaar. Zo passen bijvoorbeeld zwarte houten jaloezieën perfect in een landelijk, Scandinavisch, botanisch en zowel urban jungle-interieur. Daarnaast heb je bamboe jaloezieën. Deze zijn verkrijgbaar in veel natuurlijke tinten, zowel donkere als lichte varianten. Ook zijn er vele budgetopties van verkrijgbaar. Verder heb je aluminium of pvc-raambekleding. Deze opties zijn ideaal voor vochtige ruimtes. Je ziet ze onder andere vaak terugkomen in badkamers. Soms worden jaloezieën en shutters met elkaar verward. Toch hebben de twee wel degelijk verschillen. Het grootste verschil is dat de shutters in een luikconstructie worden geplaatst. Zo kun je de schutters geheel openklappen. Dit gebeurt vaak aan de hand van een stang. Jaloezieën trek je altijd omhoog met een koord. Ook is het frame van shutters een stuk robuuster dan dat van de jaloezieën. Shutterluiken zijn ideaal voor grotere deuren of ramen. Ze geven je huis een stijlvolle, luxe uitstraling!09

Vraag vrijblijvend advies aan experts

Bij vragen over je raambekleding kun je altijd contact opnemen met de experts. Zij geven vrijblijvend en deskundig advies. Ook zou je een offerte kunnen aanvragen. Zeker wanneer jij gelijk meerdere ruimtes in je huis wilt voorzien van raambekleding. Wanneer je twijfelt over kleuren of andere zaken is het ook vaak mogelijk om voorbeeld staaltjes mee naar huis te nemen, zodat je thuis op je gemak kunt kijken welke gordijnen of jaloezieën het beste staan bij de rest van je interieur. Wil jij meer privacy en sfeer in huis? Kies dan vandaag nog de juiste raambekleding voor in jouw woning!   

Dit is een gesponsord bericht.