2036458 2100x1440

Ringen voor bij je outfit

Wil jij een outfit zoals je op social media voorbij ziet komen? Tip: het zijn de sieraden zoals ringen die het perfect maken! Lees verder.

Het zijn de kleine details die een outfit compleet maken. Ringen en andere sieraden kunnen heel veel aan je outfit toevoegen. Een mooie verzameling ringen hebben is daarom nooit verkeerd. Hoewel je goud en zilver nooit tegelijk draagt, is het hebben van keuze bij je outfit samenstellen wel prettig. Wat zijn goede combinaties en waar moet je op letten met ringen voor bij je outfit selecteren? In dit artikel vind je het antwoord. Hierbij is het goed om in gedachten te houden dan sieraden zoals ringen zowel voor mannen als vrouwen geschikt zijn.

Zilveren of gouden ringen

Voor zilveren of gouden ringen kopen, hebben de meeste mensen een uitgesproken voorkeur. Dit kan zijn doordat goud of zilver mooi staat bij je kleding, bij je ogen of bij je haarkleur. Zilver staat mooi bij lichte kleuren terwijl goud het juist goed bij donkere kleuren doet. Dit is echter een richtlijn en het staat zeker niet in steen geschreven. Ook als je al langer de voorkeur voor zilver of goud hebt, is het uitproberen van andere stijlen en sieraden een aanrader.

Welke sieraden combineren?

Oorbellen, armbanden en ringen zijn wel het trio dat we altijd in combinaties voorbij zien komen. Voor mannen is het een horloge, een mooie ring en eventueel een armband. De stijl van de sieraden met elkaar matchen geeft je outfit meteen een weloverwogen look. Je kunt een bepaalde stijl kiezen voor het design van de sieraden of juist de aandacht naar een bepaald gebied trekken. Ter voorbeeld: met mooie, opvallende oorbellen zal dit de aandacht trekken. Je wilt hierbij ringen of armbanden kiezen die meer ingetogen zijn. Als je sieraden met een steentje draagt, dan is hetzelfde steentje in bijvoorbeeld oorbellen en ringen echt een aanrader.

Kies sieraden die passen bij de gelegenheid

Je outfit kies je voor de gelegenheid. Hetzelfde geldt voor sieraden. Draag bijvoorbeeld één uitgesproken ring of meerdere minimalistische ringen naar je werk. Voor een festival mag je daarentegen – ook met je sieraden – lekker los gaan. Ga voor een mooie boho-stijl met gouden armbandjes, meerdere ringen met steentjes, een leuk klein kettinkje en oorbellen die erbij passen. 

We hopen dat met dit artikel je inspiratie gegeven te hebben voor het kopen van ringen, oorbellen, armbanden en kettinkjes.

Dit is een gesponsord artikel.