Het leven tijdens en na borstkanker

Het leven tijdens en na borstkanker

‘Wat zie jij er goed uit! Waarom ga je niet mee op familieweekend, je bent toch weer beter?’ Als je de behandeling achter de rug hebt, en je loopt de deur van het ziekenhuis niet meer plat, dan zijn er mensen die niet beseffen dat je als (ex-)patiënt nog kunt worstelen met alle gevolgen die de behandeling van borstkanker met zich mee brengt.

Hoe zorg je ervoor dat je als patiënt gehoord wordt? Tijdens het Borstkankersymposium krijg je informatie over dit thema en kun je er met anderen over praten. Er is onder andere aandacht voor vermoeidheid, chemobrains en de gevolgen van hormoontherapie.

Ook wordt er informatie gegeven over je werk als je kanker hebt. Wat wordt er van je verwacht tijdens en na de behandeling en wat mag jij van je werkgever verwachten? Kun je werken tijdens de behandeling of hoe kun je zo goed mogelijk reïntegreren? Je hebt de kans om al je vragen te stellen over de Wet Verbetering Poortwachter en meer.

Het Borstkankersymposium is van patiënten voor patiënten. In welke fase van behandeling of nazorg je ook zit, je bent van harte welkom en neem gerust een gast mee.   

Borstkankersymposium – 6 oktober, vanaf 10 uur bij Landgoed Zonheuvel in Doorn. Kijk voor meer informatie op Borstkankersymposium.nl. Voor vragen kun je mailen naar swernars@jijspeeltdehoofdrol.nl.

Foto: Corb!no

Dit artikel is een samenwerking met het Borstkankersymposium.