Toer Voor Als

Doe je mee aan de Toer voor ALS?

De ziekte ALS is één van de meest ernstige aandoeningen van het zenuwstelsel. Op dit moment overleeft geen enkele patiënt de diagnose. Een medicijn vinden voor ALS is daarom heel belangrijk. Daarvoor is geld nodig, veel geld.

Stichting ALS Nederland organiseert daarom van zondag 11 oktober t/m zondag 8 november de Toer voor ALS – Home Edition met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen ALS. De nood is extra hoog, aangezien er door de coronapandemie veel fondsenwervende evenementen zijn afgelast, waardoor veel geld voor onderzoek naar ALS is misgelopen. Deze keer maken deelnemers van de Toer voor ALS geen gezamenlijk rondje Limburg, maar zal iedereen een sportieve prestatie neerzetten in eigen omgeving.

Wat ga jij doen?

Of je nu gaat hardlopen, wandelen, wielrennen, mountainbiken, toerfietsen of handbiken. Alles is mogelijk! Stichting ALS Nederland daagt je uit om in 4 weken tijd zoveel mogelijk meters af te leggen en je door vrienden, familie en collega’s te laten sponsoren voor jouw sportieve prestatie.

>> Ga voor meer informatie en jouw aanmelding naar www.toervoorals.nl.