Kerstcadeaus8u7485t8324 1000x1440

Leuke ideeën voor een kerstpakket voor vrouwen

Verrast jouw werkgever je aan het eind van ieder jaar met een origineel, leuk kerstpakket om de vakantieperiode mee in te luiden? Dan wil

Vaak wordt het uitreiken van de kerstpakketten gecombineerd met een borrel voor de hele organisatie. Het is voor werkgevers hét moment om hun dank uit te spreken naar collega’s. Kerstpakketten worden niet alleen uitgedeeld aan medewerkers; vaak ontvangen leveranciers er ook één. Voor werkgevers kan het heel uitdagend zijn om ieder jaar weer een geschikt kerstpakket te vinden. Ze kunnen bijvoorbeeld specifieke cadeaus voor vrouwen, of kerstpakketten voor mannen kopen bij Kerstpakkettenkiezer.nl. Een alternatief is een algemeen pakket met een mix van producten voor mannen en vrouwen. 

Cadeautjes die iedere vrouw tevreden zullen stemmen

Er zijn online verschillende leuke ideeën te vinden om tot een kerstpakket voor vrouwelijke collega’s te komen. Denk bijvoorbeeld aan de mix van een warm plaid voor op de bank met een aantal kaarsen en bijvoorbeeld diverse soorten thee. Welke vrouw zal hier niet warm van worden? Om het pakket helemaal compleet te maken, is het leuk om dit te combineren met een lifestyle- of woontijdschrift. Denk aan VT Wonen of bijvoorbeeld LINDA. Een dergelijk kerstpakket biedt je de basis om volledig tot rust te kunnen komen in de vakantieperiode rond de feestdagen. 

Kerstpakket om te borrelen met het gezin 

Je kunt nog veel meer leuke kerstpakket ideeën opdoen dit jaar. Denk bijvoorbeeld ook aan een mix van borrelproducten. Kies voor verschillende borrelhapjes welke lang goed blijven, in combinatie met één of enkele flessen wijn. Voor de kinderen van de vrouwelijke collega’s voegt men een paar blikjes of een pak frisdrank toe aan het kerstpakket. Zo heeft men alle basisingrediënten in huis om een avond te kunnen borrelen met het gezin. Een dergelijk kerstpakket maakt men compleet, door hier nog een cadeaubon aan toe te voegen voor een film van Netflix of bijvoorbeeld Pathé Thuis. 

Ontspanning voor de vrouw alleen 

Een derde idee voor een kerstpakket: een combinatie van producten die helpen je huid te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan crème voor het gezicht, een handcrème, een maskertje en een heerlijk ruikende bodylotion. Naast deze verzorgende producten mogen ook een washandje en bijvoorbeeld een kleine handdoek niet ontbreken in dit kerstpakket. Welke vrouw geniet niet van deze vorm van ontspanning? Voor de mannelijke collega is het wellicht een minder geschikt kerstpakket, al kan deze diens vrouw thuis verrassen met een dergelijk cadeau van de werkgever. 

Dit is een gesponsord artikel.