Placeholder

De leukste kortingen na de Healthy Lifestyle Day by Santé

De Healthy Lifestyle Day by Santé was geweldig. Dat hebben we niet alleen gedaan, dat is mede dankzij onze partners en dankzij júllie en daarom hebben we iets leuks!

 

Heb je genoten van de sportlessen, actie, ontspanning en talks? Speciaal voor Santé hebben alle deelnemers leuke kortingsacties. Ook goed nieuws als je niet bij onze Healthy Lifestyle Day kon zijn, zo kun je er toch een beetje van meekrijgen.

Je kunt alle aanbiedingen boeken met de kortingscode SANTE19. Alle aanbiedingen hebben een andere looptijd, dus let daar goed op als je van één van de aanbiedingen gebruik wilt maken.


Angelien Gezondheidscoach: hormoonanalyse met gezondheidscheck voor 69 euro

Heb jij weinig energie, hormonale klachten, darmklachten of wil je afvallen?Doe dan de hormoonanalyse met gezondheidscheck. Over de uitslag krijg je een half uur telefonisch advies van hormoon-leefstijl therapeut Angelien. Omdat jij lezer bent van Santé betaal je geen 100 euro voor de hormoonanalyse met gezondheidscheck, maar slechts 69 euro.

Naar de aanbieding van Angelien Gezondheidscoach


 

Geen blaadje sla: E-book Vegan voor beginners voor maar €7,50

Wil jij ook wat vaker vega(n) eten, maar heb jij geen idee hoe je dit het beste aan kunt pakken? In het e-book ‘Vegan voor beginners’ van Kirsten van foodblog Geen Blaadje Sla staan megaveel tips, informatie en inspiratie, een compleet weekmenu met natuurlijk de bijbehorende recepten én de volledige boodschappenlijst. Appeltje-preitje dus. Met de code SANTE19 scoor je het e-book nu voor maar 7,50!

Naar de aanbieding van Geen blaadje sla


Iloveyoga: 15 procent korting op de hele collectie

Wow, je ontvangt nu 15 procent korting op de hele collectie van Iloveyoga. De webshop met de meest hippe en verantwoorde yoga- en active kleding en accessoires. We reizen voor jou de hele wereld over op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste materialen. Kijk snel op www.iloveyoga.nl. De kortingscode is geldig t/m 31 juli 2019.

Naar de aanbieding van Iloveyoga


 

Lessons in Harmony: 50 euro op Clothes in Harmony

Je kledingkast of -ruimte niet zo op orde als je zou willen? Lessons in Harmony helpt je met het aanpakken volgens de KonMari-methode. Je visualiseert je ideale kledingruimte en vervolgens gaan we aan de slag met het opruimen. De normale prijs is 325 euro voor vijf uur. Santé-lezers krijgen 50 euro korting.

Naar de aanbieding van Lessons in Harmony


 

LOS Empowerment: 10 procent korting op ‘Move Your Mind’ Retreat

LOS van het vasteland, op het prachtige Texel, organiseert LOS Empowerment van 11 t/m 13 oktober het ‘Move Your Mind’ Retreat. Een geheel verzorgd weekend in het teken van bewustwording en balans. Mindful Sporten, biologisch eten, creëren, inspireren en mediteren. Met code SANTE19 krijg jij 10 procent korting op je boeking! Ga LOS, maak LOS, laat LOS.

Naar de aanbieding van LOS Empowerment


 

Natur.: 25 procent korting op een cold pressed juicebox

Bestel nu jouw favoriete natur. cold pressed juicebox met 25 procent korting en gratis bezorging. Elk flesje bevat een halve kilo groente en fruit. De eenmalige kortingscode is geldig tot 01-08-2019 en is van toepassing op de volgende boxen: proefbox cold pressed, 10 daagse sapkuur, 5 daagse sapkuur en de original juicebox (eenmalig).

Naar de aanbieding van Natur.


 

Natural Heroes: 25 procent korting op arganolie

Verwen je lichaam nu extra voordelig met de voedende arganolie van Natural Heroes. Deze 100 procent natuurlijke olie wordt biologisch geproduceerd in de prachtige arganbossen van Zuidwest Marokko. Bestel nu jouw olie met 25 procent korting!

Naar de aanbieding van Natural Heroes


NutriBullet: 19 procent korting op een NutriBullet blender naar keuze

Geef NutriBullet een plek in je leven en boost je gezondheid en vitaliteit. Blend de heerlijkste smoothies of een zomerse cocktail in een handomdraai. Drink je dagelijkse portie groente en fruit, zo makkelijk. En er kan nog veel meer met een NutriBullet, de multifunctionele, meest sexy blender. Ontdek het nu; met de code SANTE19 krijg je maar liefst 19 procent korting op de NutriBullet blender die jou het beste past.

Naar de aanbieding van NutriBullet


Pilates Delivered: 50 procent korting op een gepersonaliseerde pilatesles in Amsterdam

Als bedankje krijg je 50 procent korting op een gepersonliseerde les van een uur van Pilates Delivered. De oprichter Katie komt bij je thuis en begeleidt je tijdens de les. Je werkt aan mobiliteit, houding, kracht en flexibiliteit.

Naar de aanbieding van Pilates Delivered


PUUR POWER: 35 euro korting op het PUUR POWER VROUW programma

‘Je wordt een totaal ander mens als je weer goed voor jezelf gaat zorgen’, vertelde Aniek van Puur Power op de Healthy Lifestyle Day. Gezonder eten, lekker bewegen, beter ontspannen en positieve gedachten zorgen ervoor dat je je weer vrolijk & energiek gaat voelen. Doe ook mee met het PUUR POWER VROUW programma en ontvang tot 10 juni 35 euro korting met deze code: SANTE19.

 

Naar de aanbieding van Puur Power


 

The Yoga Nomad: 50 euro korting op een retreat

Ben jij toe aan tijd voor jezelf? Ontspanning & inspiratie? Hoe klinkt een compleet verzorgde yoga reis naar Santa Cruz in Portugal je in de oren! Met heerlijke eten, veel (yoga) lessen & workshops, een surf sessie, stilte dag, persoonlijke begeleiding en nog veel meer wordt dit een retreat om nooit te vergeten. Lotte neemt je van 19 – 24 oktober 2019 mee op een nazomers avontuur!

Tot en met 21 juni krijg je als Sante lezer nu 50 euro korting op deelname aan het transformerende Bold & Balanced Retreat naar Portugal. Vragen?

Naar de aanbieding van The Yoga Nomad

Gerelateerde artikelen