Autoverzekering auto rijden

Hoe blijf je fit en gezond als je met de auto naar het werk gaat?

Zo blij dat je je rijbewijs hebt gehaald! Wat een vrijheid geeft dat! Eén ding zit je nog dwars: hoe zorg je ervoor dat je fit blijft nu je met die auto naar het werk rijdt?

Je hebt na lang wikken en wegen een leuke auto aangeschaft, je hebt tijd besteed aan autoverzekeringen vergelijken en hebt daarmee alles goed voor elkaar. Althans… je zit nog wel met een dingetje: hoe kun je ervoor zorgen dat je toch een gezonde levensstijl hebt, nu je wat vaker in de auto zit?

Water

Zorg er als eerste voor dat je een flesje water meeneemt voor onderweg. Water zet behoorlijk wat lichamelijke processen op gang. Laat suikerrijke fruitsappen achterwege.

Energiereep

Neem geen snoep mee en laat ook energierepen thuis. Energierepen zitten vol suikers en zijn zinvol als je er een hele triathlon op hebt zitten, maar niet om tussendoor weg te werken.

Ontbijten

Het is het beste om thuis te ontbijten, maar als dat niet lukt, kies dan tijdens de autorit voor een gezonde boterham. Kies zeker niet voor de kant-en-klare o zo handige yoghurtpakjes met een smaakje. Dat zijn suikerbommen.

Podcast

De geest wil ook wat en dan is het fijn om je favoriete muziek te luisteren of een podcast. De podcast is momenteel populair en ze zijn er te kust en te keur.

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door hoyhoy.nl