goede-nachtrust

Een goede nachtrust is belangrijk!

Ken je dat gevoel: gebroken je bed uitkomen terwijl je niet eens een feestje hebt gehad? Spierpijn hebben van het slapen? Stijf en stram aan je dag beginnen? Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Het is dus van belang dat je een goede nachtrust hebt. En daar is nu eenmaal meer voor nodig dan alleen voldoende uren slapen. Een goed matras is essentieel!

Het uitzoeken van een goed matras valt echter nog lang niet altijd mee. Gelukkig is er nu Matt Sleeps. Een matras dat je volledig kunt aanpassen aan jouw eigen wensen en voorkeuren. Je mag het matras van Matt Sleeps maar liefst 120 nachten (!) proberen. Dat geeft je ruim de tijd om de perfecte opbouw van je matras te bepalen.

Zelf de opbouw van je matras bepalen?

Jazeker! Met een matras van Matt Sleeps bepaal je zelf hoe zacht of hoe hard jouw matras moet zijn. De zes verschillende lagen zijn onderling te verwisselen. Op die manier stel je zelf het beste matras voor jouw lijf samen.

En: geen gedoe meer met twee matrassen. Wil je het liefst samen met je partner op één matras liggen, maar verschillen jullie van mening over de hardheid van het matras? Ook dan ben je bij Matt Sleeps aan het juiste adres. Doordat de beide matrashelften apart van elkaar zijn aan te passen, liggen jullie allebei heerlijk. En dat zonder die vervelende kier tussen twee losse matrassen!

Kies direct voor een heel nieuw bed

Het is inmiddels algemeen bekend dat je, voor een écht goede nachtrust, je matras zo’n beetje iedere 5 tot 10 jaar moet vervangen. Natuurlijk hoef je niet iedere keer een compleet nieuw bed aan te schaffen. Het kan echter zo zijn dat ook je bedombouw toe is aan vervanging. En dan is het wel zo fijn om te weten dat je bij Matt Sleeps ook een schitterende boxspring kunt kopen. De boxpring van Matt Sleeps is van dusdanige kwaliteit dat je er maar liefst 25 jaar garantie bij krijgt. Zo weet je zeker dat je, in combinatie met het Matt Sleeps-matras, de komende jaren (en jaren!) heerlijk zult slapen en uitgerust wakker zult worden.

– Dit artikel is een partnerbijdrage van Matt Sleeps

Gerelateerde artikelen