Home Workout 2100x1440

De leukste thuis work-out musthaves voor ieder fitness type

Ondanks dat we weer onbeperkt naar de sportschool mogen, is thuis sporten ook wel erg lekker. Of je nu van de krachttraining of de yoga bent, snel even een work-out meepikken kan met deze fijne fitness musthaves voor thuis.

Kracht

NJoy kettlebells

Wist je dat trainen met gewichten enorm goed is als je meer energie wilt? Daarnaast verbetert het je metabolisme, doordat spierweefsel relatief ‘actief’ is in je lichaam. Hierdoor verbruikt het door de dag heen meer calorieën dan dat vet doet.

Kettlebells

Rockerz Fitness resistance bands

Resistance bands zijn wat betreft effectiviteit en gemak misschien wel de grootste winnaar in je thuisgym. Ze nemen amper plek in, maar geven je work-out flink wat extra kracht.

Resistance Bands

Tunturi halterset met halter en gewichten

Ben jij van de bodypump in de sportschool? Je grote spiergroepen kun je ook gewoon aanpakken in je woonkamer. Opzwepende playlist aan en gaan.

Bodypump

Snelheid

BluMill inklapbare roeitrainer

Soms moet je roeien met de riemen die je hebt, en dan is het fijn als je zonder pardon een compleet fitnessapparaat uit de kast kunt trekken.

Blumill Roeitrainer

Virtufit hometrainer

Hometrainer

Flexibiliteit en core

Theragun Wave Duo massageroller

Je kunt een work-out prima combineren met een massage, zodat je het beste van twee werelden hebt. Met name als je de hele dag achter een bureau zit, kunnen je rug- en nekspieren wel wat extra liefde gebruiken. Deze massageroller heeft vijf intensiteitsniveaus en is daarmee geschikt voor ieder moment.

Theragun Wave

SKLZ Court Slidez Pro

In tegenstelling tot resistance bands, zorgen sliding pads juist voor een gladde ondergrond, waardoor je maximaal je core gebruikt om je lichaam te stabiliseren tijdens je work-out.

Slide Core

Cabau fitness springtouw

Een springtouw is perfect om je uithoudingsvermogen en core te trainen. Neem ‘m mee naar buiten en niet alleen heb je een snelle work-out, je voelt je ook weer even kind.

Cabau

Zen & balans

Fruscle zitbal

Nóg beter is als je fitness gear bij je interieur past, zoals met deze fitnessbal die tevens een bureaustoel is.

Fruscle Ball

Yogistar set met yogamat, yogablok en yogabelt

Yoga heeft eigenlijk geen nadelen: je spieren blijven flexibel en sterk, je lichaamshouding verbetert en je slaapt er beter door, om maar een paar dingen te noemen. Alle reden om een yogamat in de kast te leggen voor de momenten dat je even een energy boost nodig hebt.

Mat Yoga Bordeaux