Nationale Kaasfonduedag: dít zijn de allerlekkerste varianten
11 april 2019
Kaasliefhebbers opgelet! Het is vandaag Nationale Kaasfonduedag! Een betere reden om vanavond onbeperkt gesmolten kaas te eten is er niet.
Klassieke kaasfondue
Een kaasfondue kun je op verschillende manieren maken, met verschillende soorten kaas en toevoegingen. Toch kun je nooit verkeerd gaan met een klassieke kaasfondue.
Italiaanse kaasfondue
Maak je kaasfondue extra bijzonder door het een Italiaanse twist te geven.
Aziatische kaasfondue
Een heerlijke Aziatische variant is zo gemaakt. Voeg stukjes gember en citroensap toe aan je kaasfondue en serveer het met verse ananas en peer.
Provençaalse kaasfondue
Er zijn zoveel verschillende recepten met kaasfondue dat het je keer op keer blijft verassen. Kies de Emmi Kaasfondue Famili in de smaak Le Gruyère of Original. Voeg tijdens het verwarmen (verse) tijm, rozemarijn, oregano, basilicum, of peterselie naar smaak toe.
Beeld: Getty Images