innerbeauty

Santé zoekt jou! Test hoogwaardige beautysupplementen

Santé zoekt vrouwen (30+) die het nieuwe innoverende merk #INNERBEAUTY dat verkrijgbaar is bij Douglas twee maanden lang willen testen.

 

#INNERBEAUTY ondersteunt je natuurlijke schoonheid van binnenuit. Met het gebruik van deze hoogwaardige beautysupplementen maak je je dagelijkse huidverzorgingsroutine compleet. De actieve ingrediënten helpen om je huid er jonger en mooier uit te laten zien. Lees hier meer over #INNERBEAUTY.

Meld je aan voor Santé’s testteam

Nieuwsgierig wat #INNERBEAUTY voor jouw schoonheid kan betekenen? Meld je aan voor Santé’s testteam! Je gaat het product minimaal twee maanden lang gebruiken en deelt daarna je ervaringen in Santé.

Meedoen? Stuur een mailtje naar redactie@sante.nl met je naam + leeftijd + adres + recente duidelijke foto van jezelf. En vertel ons waarom jij degene bent die wij zoeken voor ons testteam! Opgeven kan tot 31 januari 2020.

 Goed om te weten:

  • Je bent in de gelegenheid om #INNERBEAUTY twee maanden lang (februari + maart) te gebruiken.
  • Je bent in de week van 6 april beschikbaar voor een interview en een fotoshoot voor Santé in Amsterdam (datum wordt nog bepaald, reiskosten worden vergoed).
  • Eind januari selecteren we de kandidaten en sturen we het product toe.
  • Eind maart beslissen we welke kandidaten uit het testteam we uitnodigen voor een interview + de fotoshoot. Dit doen we mede op basis van de ervaringen met het product.
  • We delen jouw ervaring met #INNERBEAUTY in Santé en op onze social media-kanalen.

innerbeauty

#INNERBEAUTY – Schoonhuid van binnenuit met hoogwaardige beautysupplementen

 #INNERBEAUTY is het favoriete merk van zelfbewuste vrouwen die om hun schoonheid geven. Leid je een actief leven en waardeer je natuurlijke, hoogwaardige schoonheidsproducten die naadloos in jouw dagelijks leven passen? #INNERBEAUTY beautysupplementen helpen je lichaam op zachte wijze haar jeugd en schoonheid te behouden. De innovatieve anti-verouderingsproducten zijn gebaseerd op state-of-the-art onderzoek en sluiten een gat in de cosmetica-industrie. Voedingssupplementen doen hun werk waar geen anti-aging verzorging terechtkomt: in het lichaam. Van binnenuit gaan ze het verouderingsproces tegen. Niet voor niets presenteert #INNERBEAUTY zichzelf met de toepasselijke slogan “Schoonheid van binnenuit”.

Wat zijn voedingssupplementen?

In het ideale geval krijgt je lichaam 100 procent van de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen binnen door de dagelijkse voeding. We hebben echter zo’n breed spectrum van mineralen, vitamines en meer nodig dat het overzicht soms moeilijk is. Bovendien beïnvloeden veel externe factoren het lichaam en de voedingsbehoeften. Deze omvatten bijvoorbeeld omgevingsinvloeden zoals geluid of UV-straling, gebrek aan slaap, stress, veeleisende sportactiviteiten en nog veel meer. Bewust het dieet elke dag aanpassen aan deze extra factoren is niet altijd gemakkelijk voor de meeste actieve vrouwen. Op dit moment kunnen voedingssupplementen een goede aanvulling zijn op het dieet. De voordelen:

  • Voedingssupplementen voorzien het lichaam van uitgebalanceerde voedingsstoffen.
  • Ze kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in het dagelijks leven vanwege de ongecompliceerde inname.
  • Ze hebben een ondersteunend effect op een tekort aan voedingsstoffen, afvallen of als een aanvulling op extern aangebrachte anti-verouderingsproducten.

#INNERBEAUTY voedingssupplementen zijn een revolutie in cosmetica tegen veroudering. Hoewel veel anti-verouderingscrèmes effectief zijn, hebben ze alleen een extern effect op de huid. #INNERBEAUTY vult de huidverzorging aan met een intensieve en natuurlijke verzorging van binnenuit – voor holistische anti-aging.

Gerelateerde artikelen