Cowboysbag 1000x1440

Met deze hippe tas steel jij de show op kantoor of school

Je wilt niet dagelijks met dezelfde tas naar het werk gaan; het is leuk om af te kunnen wisselen tussen verschillende modellen. De schoudertassen van Cowboysbag zijn populair door hun stoere, country look.

In het midden van Nederland beginnen de scholen volgende week weer, waarna ook in het noorden en zuiden begonnen wordt aan een nieuw schooljaar. Voor veel Nederlandse gezinnen het einde van de zomervakantie. Ben jij dit jaar op vakantie geweest, of bleef je dichtbij huis? Dat laatste werd de afgelopen jaren populairder, al bleek dit jaar dat ten opzichte van een jaar eerder een groter aantal Nederlanders voor een vakantie buiten de deur koos. Het einde van de zomervakantie betekent voor veel vrouwen ook dat zij de garderobe opruimen. De bikini’s en badpakken kunnen naar zolder; de nette blouses en rokken komen weer tevoorschijn. Ook is dit een goed moment om de garderobe uit te breiden met leuke accessoires en gadgets. Denk bijvoorbeeld aan een mooie Cowboysbag schoudertas, waarmee jij straks de show steelt op kantoor. 

Nieuwe tas komt altijd van pas in je garderobe 

Je wilt niet dagelijks met dezelfde tas naar het werk gaan; het is leuk om af te kunnen wisselen tussen verschillende modellen. De schoudertassen van Cowboysbag zijn populair door hun stoere, country look. In plaats van een schoudertas zou je ook voor een hippe handtas kunnen kiezen. Dergelijke modellen bieden voldoende ruimte voor een laptop, een flesje water en een boekje om aantekeningen in te kunnen maken. Veel meer heb je tegenwoordig niet meer nodig! Daar komt bij dat er steeds minder op kantoor gewerkt wordt. Combineer de schouder- of handtas met een kleiner model tas van Cowboysbag, voor de avonden dat je wat gaat drinken met vrienden en vriendinnen. Een crossbody tas biedt precies voldoende ruimte voor je telefoon en portemonnee. Op een website als Travelbags vind je een breed scala aan hippe tassen voor dames. 

Handige gadgets om mee te nemen in je tas 

Neem jij nog dagelijks je zware portemonnee met je mee, of kies je voor een compacte pasjeshouder? Veel meer dan een pasjeshouder heb je tegenwoordig niet nodig; de pasjeshouder biedt ruimte aan je rijbewijs, je pinpas en bijvoorbeeld de toegangspas voor op kantoor. Je kunt de pasjeshouders meenemen in je Cowboysbag crossbody, maar in het geval van een Apple MagSafe ook achter op je telefoon klikken door de ingebouwde magneet. Let op, niet iedere telefoon ondersteunt deze techniek. Niet alleen handig nu veel mensen weer aan het werk gaan, maar bijvoorbeeld ook tijdens het stappen of een dagje op het strand. Een andere handige gadget voor veel dames: de Apple AirTag. Hiermee raak je de sleutelbos, je tas of bijvoorbeeld je portemonnee nooit meer kwijt. De AirTag koppel je aan je telefoon, waarna je vrijwel altijd kunt zien waar deze ligt. Zeg nou zelf, als vrouw ontkom je er toch niet aan dat je af en toe spullen kwijt bent?

Dit is een gesponsord artikel.