panty

Panty-problemen

Grote kans dat je een van deze dagen een panty draagt. Zo voorkom of red je je uit panty-troubles.


Feestjurkjes en panty’s hebben vaak de neiging om statisch te worden door de wrijving. Je jurk kan daardoor aan de achterkant aan je benen ‘geplakt’ zitten. Niet heel erg charmant. Je voorkomt dit probleem door wat haarlak op de panty te spuiten, terwijl je hem al aanhebt.

Ladder in je panty


Het bekende trucje tegen een ladder is blanke nagellak erop smeren. Neem een flesje mee in je tas. Het is ook handig om een reserve panty mee te nemen als je deze hebt.

Hoge nood


Scheer de avond voor je een panty gaat dragen voor de zekerheid je benen. Mocht je panty scheuren én je reserve panty ook, dan heb je gladde benen. Dit is onze favoriet dit jaar.

KLIK HIER

Lubber lubber panty


Soms is je panty nog mooi, maar is de taille uitgelubberd. Je kunt de taile omslaan zodat het een heuppanty wordt. Ook kun je ervoor kiezen om een broekje of een string óver de panty te dragen. Let er bij beide oplossingen wel op dat er geen naadjes of randen te zien zijn door je jurkje heen.

Kapotte teen


Jubelteen of niet. De teen van de panty is een gevoelig stukje dat snel kapot gaat. Balen. Gebeurt dit bij een panty met een patroontje? Draag er dan een extra panty onder in dezelfde kleur. Is dat geen optie? Knip de onderkant van je panty eraf zodat je een legging hebt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gesloten schoenen te dragen, zo zie je niets van het gat.

Haaltjes door je nagel

Bij het aantrekken van een panty ontstaan er gemakkelijk haaltjes als je nagels een haakje hebben. Zorg dat je nagels glad zijn. Vijl ze desnoods even vluchtig voor je je panty aandoet. Denk hierbij ook aan je teennagels. wist je dat het met een elektrische nagelvijl nog veel makkelijker gaat?

SOS

Voor je naar je galafeest – of je schoonouders – gaat, loop je misschien eerst nog even in huis. Trek pantoffels of sokken over je panty aan. Waarom? Je zou maar op iets scherps gaan staan en daardoor een ladder in je panty krijgen.

Panty in de juiste maat

Een panty kun je het best een maat groter kopen dan je gewend bent. Daardoor zit ie vaak beter en gaat ie ook langer mee. Of kies een panty die speciaal gemaakt is voor vrouwen met curves, zoals deze.

Extra sterke panty

Je kunt er ook voor kiezen om een keer iets (eh, behoorlijk veel) uit te geven aan een extra sterke panty van een degelijk merk. Je betaalt veel meer, maar die panty’s gaan echt vaak langer mee dan een goedkoop exemplaar. Zoals deze van Falke bijvoorbeeld.

BESTEL HIER

Beeld: GettyImages, tekst Santé

TIP

Seks werkt ook prima tegen stress, dus waarom niet deze satisfyer pro aanschaffen?

Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie

Meest populaire seksspeeltjes van het jaar
KLIK HIER