Sinterklaascadeautjes

5 Sinterklaascadeautjes onder de 20 euro

Pakjesavond komt steeds dichterbij. Soms is het best lastig om weer een cadeautje te bedenken. Voor jezelf, maar ook voor een ander. Inspiratie nodig? We zetten een aantal Sinterklaascadeautjes op een rijtje.

Sinterklaascadeautjes: leuk om te krijgen én om te geven. Even geen inspiratie wat te geven of wat te vragen? We zetten een aantal ‘standaard’ Sinterklaascadeautjes op een rijtje.

1. Kerstornamenten

Kerstcadeautjes doen het óók goed tijdens Sinterklaas. Het voordeel je kunt ze al gebruiken voordat Kerst is aangebroken. Er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel kerstornementen, daar zit vast en zeker iets tussen. Ook nog eens leuk als grappig cadeautje.

2. Een boek

Misschien niet het meest originele cadeautje, maar wel meestal een goed idee. Geef (of vraag) een boek. Zorg er wel voor dat je je een beetje verdiept in degene die het cadeautje krijgt. Een boek dat helemaal geen match is zou zonde zijn.

Lees ook: 7 sint- of kerstcadeautjes waar iedere vrouw van ontspant

3. Iets voor in de keuken

Ben je zelf (of is je lootje) een kookfan? Geef dan iets wat diegene in de keuken kan gebruiken. Een mooi, nieuw kookboek met lekkere recepten, een pastadroogrek om eens iets nieuws uit te proberen of een pakket met allerlei lekkere dingen. Succes gegarandeerd!

Pastarek
Shop hier

4. Warme sokken

Wie wordt er nou niet blij van warm zijn in de winter? Is een Stoov warmtekussen een beetje te duur voor het budget? Zoek dan een paar warme, gebreide sokken uit. Zo heerlijk, die trek je nooit meer uit.

Wollen Sokken
Shop hier

5. Servies

En dan hebben we het natuurlijk niet over een 6-delig servies. Wat we wel bedoelen? Een gezellige (kerst)mok, een aantal ontbijtbordjes of twee koffiekopjes. Daar maak je heel veel mensen vast blij mee! Kies een kleurtje die bij degene past, dan zie je dat er echt over nagedacht is.

Anna Nina Mok
Shop hier

Tip van Santé:

Maak pakjesavond speciaal met deze juten Sinterklaaszakken! Met een formaat van 60 x 102 cm en versierd met een Sinterklaas-afbeelding zijn ze perfect voor een authentieke viering. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST RACHEL VIETH
BEELD GETTY IMAGES
28 NOVEMBER 2023

Haemin Sunim Volkers, Hennie Lee Youngcheol