Ds Sante Bild 2 Rosamin 1200x600px

Heb je last van een rode huid? Dit is dé tip

Stress, zon en kou, maar ook pittig eten, alcohol en nicotine: het kan allemaal tot een rode huid in het gezicht leiden. En soms is de huid niet alleen rood, maar ook gevoelig. Wat kun je ertegen doen?

In samenwerking met DERMASENCE

Het Duitse huidverzorgingsmerk DERMASENCE heeft het antwoord: DERMASENCE RosaMin Tinted day cream with SPF 50. Een dagcrème die intensieve verzorging biedt voor de rode, gevoelige huid. Niet alleen verzorgt de crème de huid, ook wordt deze beschermd tegen uv-straling en worden rode plekjes gecamoufleerd.

Ook geschikt voor rosacea gevoelige huid

Deze dagcrème is onderdeel van de DERMASENCE RosaMin-verzorgingslijn, die speciaal is ontwikkeld voor de verzorging van een rode, gevoelige huid. De serie is ook geschikt voor de verzorging van een rosacea gevoelige huid. Kenmerkend voor rosacea zijn rode plekjes en verwijde adertjes, maar ook zogenoemde ‘flushes’, oplevingen die door diverse triggers kunnen worden veroorzaakt. In een later stadium kunnen hierdoor ook puistjes en papels ontstaan. 

Met kracht van de natuur

De RosaMin-producten verzorgen de (door rosacea) rode, gevoelige huid met behulp van een vijfvoudig werkzaam complex, dat wordt gewonnen uit diverse planten. Zo worden ter ondersteuning van het natuurlijke herstellende vermogen van de huid aescin-extracten geëxtraheerd uit de paardenkastanje. Glycolzuur uit zoethout verzorgt de geprikkelde huid. Aziatische waternavel heeft een positieve invloed op het bindweefsel in de huid en houdt de huid elastisch. Goudsbloemextract en muizendoorn beschermen de huid intensief. Bovendien zijn alle producten uit de RosaMin-serie parfumvrij. Ze zijn daardoor goed te verdragen, ook door de gevoelige huid.

Natuurlijk stralende teint

DERMASENCE RosaMin Tinted day cream with SPF 50 is een lichte gelcrème met een hoge zonbeschermingsfactor, die de huid zowel tegen uv A- als uv B-straling beschermt. De dagcrème bevat groene, ingekapselde kleurpigmenten die een rode huid direct na het aanbrengen camoufleren. De kleur past zich aan het huidtype aan, wat zorgt voor een natuurlijk stralende teint. Naast het vijfvoudig werkzame complex bevat de dagcrème een gistextract dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Verder bevat de crème panthenol, dat de huid tot rust brengt.

Volledige verzorging

Naast de getinte dagcrème bevat de DERMASENCE RosaMin-serie ook een niet-getinte dagcrème, twee emulsies en een intensief verzorgend serum ter verzorging van de rode, geprikkelde huid.

Ds Sante Bild 1 Rosamin 1200x482px

DERMASENCE maakt bij de ontwikkeling van hun producten gebruik van de kracht van de natuur: experts combineren beproefde natuurlijke ingrediënten met de nieuwste onderzoeken en moderne formules. Dat doen ze door met behulp van unieke extractieprocessen waardevolle bestanddelen uit planten te winnen. Dit leidt tot huidvriendelijke en effectieve huidverzorgingsproducten.

De producten van DERMASCENCE zijn verkrijgbaar bij diverse apotheken, huidtherapeuten en dermatologen.