Dít zijn de oorpiercing trends van dit moment

Elk jaar is het een komen en gaan van trends, en dat is ook het geval bij piercings. Deze sieraden kun je tegenwoordig natuurlijk zo goed als overal laten plaatsen, maar toch kiezen nog altijd veel vrouwen ervoor om te beginnen in het oor.

Toch zie je dat in 2020 de piercings niet meer puur aan de zijkanten van het oor worden geplaatst, maar ook in de oorschelp.

Veel piercings onder elkaar

Voor de meeste mensen blijft het niet bij één piercing. In plaats daarvan laten ze vaak meerdere exemplaren zetten. Anno 2021 komen de vele piercings meestal onder elkaar, wat echt mooi kan zijn. Toch kan er ook een andere reden achter deze trend zitten. Er zijn namelijk mensen die de eerste piercing niet echt mooi vinden, dus laten ze er nóg één zetten om het te verbeteren. Als dit niet werkt dan ga ze voor nog een piercing en ga zo maar door.

Daith piercing

Daarnaast is het op het moment ook een trend om een Daith piercing te laten zetten. Hierbij zal het sieraad geplaatst worden in het kraakbeen van je oor. Dit is niet alleen prachtig, maar het heeft ook een positief effect op migraine. Deze kan namelijk minder worden. Ze kunnen dus ook een helend effect hebben. Daarnaast zijn er nog meer redenen voor de groeiende populariteit van de Daith piercing; het zorgt voor een echt fashion statement.

Tash Rook piercing

Net zoals de Daith piercing wordt ook de Tash Rook piercing geplaatst in het kraakbeen van je oor, maar wel is de positie heel anders. Dit sieraad wordt namelijk gezet in het midden van het kraakbeen, dus een stukje hoger dan de Daith. Het is eigenlijk een tiara voor je oor, dus daar horen gouden sieraden zeker bij. Dat is bij de Tash Rook piercing natuurlijk zeker mogelijk!

Tip van de redactie

18 Karaat Goud Septum Daith Ring – Swarovski Zirconia Bloemetjes
Klik hier
BESTEL HIER