Blouse

Deze blouse is dé trend voor de lente

In een streepje, van linnen of simpelweg in het wit. Er zijn heel veel verschillende varianten te vinden van de blouse met strikjes te vinden. Online staat TikTok, Instagram en Pinterest er vol mee. We laten je een aantal leuke variaties zien.

Het origineel is dan misschien van het merk GANNI, inmiddels verschijnen al heel veel verschillende varianten, bij verscheidene merken van deze blouse. Wij snappen het wel: het is met de strikjes een fantastisch kledingstuk voor de lente- en zomermaanden. We zetten wat inspiratie op een rijtje.

De strikkenblouse

Hoewel er inmiddels verschillende variaties bestaan begon het allemaal met een blouse met drie strikken en een gezellige rufflerand onderaan. Inmiddels heeft de blouse het internet veroverd. Welke stof is jouw favoriet?

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door R Ó U R I (@rouri.official)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Guiomar Machaz (@guiomar.oliveirasantos)

Zonder mouwen

Perfect voor de warmere zomerdagen: de blouse met strikken, maar dan zonder mouwen. Zie jij jezelf hier al mee flaneren langs de boulevard in Spanje of langs het Noordzeestrand in Zeeland?

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Guiomar Machaz (@guiomar.oliveirasantos)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door R Ó U R I (@rouri.official)

Lees ook: 7 mooiste witte sneakers van dit seizoen

Als gilet

Ben je meer fan van een mouwloze variant? Of wil je simpelweg nog meer strikken in je kast? Dan is de gilet misschien iets voor jou. Leuk voor de wat frissere lentedagen én natuurlijk met dezelfde strikjes als de blouse. Wij zijn fan!

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rita Montezuma (@ritamontezuma)

Zelf aan de slag

Ben je handig? Dan kun je ook zelf aan de slag met het blouseje. Rosalie Boom legt je in deze video haarfijn uit hoe je dit doet. Extra voordeel: zo kun je precies het stofje kiezen wat jij mooi vindt.

Lees ook: 5 H en M tops die je een chique uitstraling geven

Tip van de redactie:

De kledingstomer van TibaGoods is compact van formaat en makkelijk in gebruik. Met het afneembare waterreservoir is de kledingstomer te hervullen met water. De kledingstomer verwarmt gemakkelijk, hierdoor zijn alle kledingstukken efficiënt te strijken. De kledingstomer is bovendien gemakkelijk mee te nemen op reis. Door de specialiteiten van dit apparaat zorg je weer voor frisse kleding zonder kreukels. Voor meer info klik op onderstaande button.

TEKST RACHEL VIETH
BEELD GETTY IMAGES, INSTAGRAM