FOREO

Upgrade je beautyroutine met high tech verzorgingstools van FOREO

Make-up, zweet, uitlaatgassen en stof kunnen je huid dof, droog of juist extreem vet maken. Door je huid iedere dag goed te reinigen en te verzorgen, breng je hem weer in balans. En daar heb je echt niet talloze producten voor nodig; met de slimme techtools van FOREO creëer je zelf professionele huidverzorging.

Goede gezichtsverzorging is onmisbaar voor een gezonde huid. Het Zweedse skintech merk FOREO weet dat als geen ander en ontwikkelt daarom handige tools, waarmee je je huid op een makkelijke manier grondig kunt reinigen en verzorgen. En het mooie is: deze professionele en simpele gezichtsbehandelingen onderga je gewoon thuis! Haal de FOREO LUNA 3, BEAR en UFO 2 in huis, en je hoeft niet meer naar een beautysalon om je huid een boost te geven. Ideaal toch?

Reinig je gezicht in één minuut met FOREO LUNA 3

LUNA 3 is een gezichtsreiniger en anti-ageing massageapparaat in één. Gemaakt van zachte siliconen, om een diepe maar zachte reiniging te garanderen. Hierdoor blijft je huidbarrière intact, maar wordt wel 99,5% van opgehoopte onzuiverheden (zoals overtollig talg, dode huidcellen en make-up) verwijderd. LUNA 3 werkt met T-sonic pulsaties. Deze pulsaties stimuleren je bloedstroom en brengen zuurstof naar de oppervlakte, terwijl onzuiverheden die in de poriën vastzitten, worden verwijderd. Nooit meer wattenschijfjes en talloze verschillende verzorgingsproducten nodig, dus een stuk vriendelijker voor de afvalberg én je portemonnee. Het achterste deel van LUNA 3 heeft een massagemodus, die je huid verstevigt en verfijnt.

Luna 3 FOREO

HIIT-workout voor je gezicht met FOREO BEAR

Wist je dat je gezicht maar liefst 43 spieren heeft? En in je hals zitten er nog eens 26! Door deze spieren te verstevigen, geef je je gezicht een verfrissende boost. Dat klinkt moeilijk, maar is het niet. Sterker nog: BEAR is een anti-ageing huidverzorgingsapparaat dat je huid een effectieve work-out geeft, terwijl jij lekker ontspant. In drie minuten verjongt het de huid en vermindert het fijne lijntjes en rimpels, dankzij de combinatie van microstroomtechnologie en T-sonic pulsaties. In tegenstelling tot andere vergelijkbare tools, heeft BEAR een anti-shocksysteem, waardoor het de veiligste op de markt is. Gegarandeerd je nieuwe favoriete work-out!

Ontspannende gezichtsbehandeling in twee minuten met FOREO UFO 2

Waarom naar een peperdure salon gaan als je thuis ook kunt genieten van een spa-gevoel? UFO 2 ontspant zowel je gezicht, als je geest. De combinatie van T-sonic pulsaties, acht LED-lampjes, verkoeling en opwarming zorgt voor optimale verzorging en hydratatie diep onder je huidoppervlak. Hierdoor geniet je langer van een stevige en gehydrateerde huid – en dat binnen twee minuten. De LED-lichttherapie heeft acht verschillende golflengten en werkingen: zo helpt paars licht je huid te verhelderen en kan blauw licht puistjes verwijderen. Combineer UFO 2 met één van de tien bijpassende maskers, om je behandeling compleet te maken.

Ufo 2 FOREO

Beeld: FOREO