Placeholder

Win het boek: ‘Jij past echt bij mij’

Hoe herken jij je ideale partner? In het decembernummer van Santé geeft auteur, datingcoach en bedenker van het datingconcept ‘Type-Dating’ Monica Wardenaar een paar tips uit haar boek ‘Jij past echt bij mij’. Santé mag 5 exemplaren van het boek weggeven!

In het boek Jij past echt bij mij beschrijft Monica hoe je in één oogopslag kunt zien of iemand goed bij je past. In het decembernummer van Santé vertelt ze meer over haar datingconcept Type-Dating.

Wat houdt Type-Dating in?

“TypeDating is gebaseerd op de typologie van menstypes. Aan iemands uiterlijk kun je bepaalde karaktereigenschappen afleiden, waardoor je meteen ziet of die persoon een goede match voor je is. Voor iedereen zijn er twee types die het beste passen en met wie de kans op een fijne relatie het grootst is.”

Kun je wat meer vertellen over de verschillende menstypes?

“Er zijn twaalf verschillende types. Aan het uiterlijk zie je welk type iemand is. Je kunt het vergelijken met hondenrassen: je ziet direct het verschil tussen een poedel en een herdershond en in grote lijnen weet je al wat over hun karakters. Onbewust herkennen we menstypes ook aan hun uiterlijk, alleen zijn we ons er nog niet van bewust dat er een systeem achter zit. Dat systeem beschrijf ik in mijn boek. De eerste stap is ontdekken welk type je zelfbent. Daardoor weet je namelijk ook welke twee types het beste bij jou passen en welke uiterlijke kenmerken daarbij horen.”

Heb je deze methode zelf ook toegepast in je liefdesleven?

“Met het beschrijven van de methode heb ik mijzelf de beste relatietherapie gegeven die ik had kunnen bedenken. Mijn man en ik stonden op het punt uit elkaar te gaan, toen ik de menstypes ontdekte. Alle problemen waren ineens verklaarbaar: we zijn hetzelfde type en daar horen uitdagingen bij. Nu we dat weten, begrijpen we elkaar beter.”

Winnen

Wil je alles weten over hoe je jouw ideale partner herkent? Je kunt het lezen in haar boek Jij past echt bij mij, waarvan we vijf exemplaren mogen weggeven. Vul onderstaand formulier in om kans te maken.

De winactie loopt tot en met 31 januari 2020.

Win het boek: Jij past echt bij mij

Vul het formulier in. De velden met een * zijn verplicht.

  • Vul het onderstaande formulier in om mee te doen aan de prijsvraag.

Gerelateerde artikelen