Untitled Design 60 1

10 kerstfilms om vandaag nog op Netflix te kijken

Kom helemaal in de kerststemming met deze 10 kerstfilms die op Netflix te zien zijn. Pak de popcorn er maar bij!

Love actually

De absolute kerstklassieker die je zo vaak kunt kijken als je wilt, ook als het geen kerst is.

Klaus

Het komt niet vaak voor dat een kerstfilm genomineerd wordt voor een Oscar, maar de animatiefilm Klaus is natuurlijk geen gewone kerstfilm. Deze Netflix Original vertelt een eigen versie van het kerstverhaal, waarin een postbode samenwerkt met een speelgoedmaker om kinderen gelukkig te maken. Het verhaal gaat over een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker die een onvoorstelbare vriendschap sluiten. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft. Werd door Veronica uitgekozen tot de op twee na beste kerstfilm van dit jaar.

The Christmas Chronicles

Kate en haar broer Teddy zijn op kerstavond alleen thuis. Ze maken een plan om de kerstman op heterdaad te betrappen. Dat lukt, maar het gaat helemaal mis. Kan de kerstman kerstavond nog redden? In het vervolg op The Christmas Chronicles uit 2020 dreigt hij zijn woonplaats op de noordpool te verliezen. Allebei even leuk om te kijken.

Love hard

Gloednieuwe kerstfilm. Journaliste Natalie heeft een waardeloos liefdesleven en schrijft daar over. Wanneer ze op een datingapp eindelijk de perfect man ontmoet, besluit ze hem met de feestdagen te verrassen. Dat gaat natuurlijk niet helemaal goed. Een fijne romcom met een goede cast.

Christmas Inheritance

Ellen kan het bedrijf van haar vader overnemen, daarvoor moet ze eerst naar het slaperige stadje Snow Falls om kerstpost af te leveren. Door een sneeuwstorm strandt ze in een motel en daar ontdekt ze waar kerst echt om draait.

A Wish for Christmas

Sara’s baas steelt haar goede idee. Sara heeft daarom maar één wens voor Kerst: dat ze eindelijk voor zichzelf kan opkomen. De kerstman geeft haar 48 uur, maar maakt 48 uur van magie een blijvend verschil?

The Holiday

Ook alweer zo’n klassieker die je niet vaak genoeg kunt zien. Een romantische comedy waarin een Amerikaanse en Britse vrouw van huis wisselen. Wie is er nu niet een beetje verliefd opJude Law of Jack Black?

Let it snow

Tijdens kerstavond treft een sneeuwstorm een klein stadje. Dit gaat niet zonder gevolgen. De sneeuwstorm heeft namelijk invloed op de vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren…

A bad moms Christmas

The bad moms zijn terug! De gestreste moeders weten het allemaal niet meer als hun moeders spontaan op bezoek komen. Kerst wordt nog intimiderender dan normaal…

Beeld: GettyImages

BESTEL HIER