Must haves! Dit zijn dé zomertrends voor baby- en kinderkleding

Het is weer zomer! En wat is er dan leuker om vrolijke kinderkleding en babykleding te shoppen voor je kinderen? Er is keuze genoeg in alle kledingwinkels, maar al die keuze kan ook vervelend zijn. Zoveel keuze betekent namelijk vaak: keuzestress! Om je die ellende te besparen, helpen we je met de nieuwste trends in baby- en kinderkleding. Zo lopen je kids er de gehele zomer hip bij. Hieronder vertellen we je alles over de zomertrends in kinderkleding en babykleding.

Van aardse kleuren tot tie-dye

In de zomer van 2021 is er weer ontzettend veel leuke kinderkleding en babykleding in de mode. We gaan dit jaar ook veel verschillende hippe prints en felle kleuren zien op de kleren. Maar ook de neutrale kleuren zie je deze zomer steeds vaker. Dit zijn vooral de aardse en zachte gebleekte kleuren, zoals camel, terracotta en bruine tinten, maar ook paarse en groene tinten.

Daarnaast is voor de meisjeskleding de panterprint al een tijdje een hype! Zo ook deze zomer. Deze print is stoer en schattig tegelijk. Bij de jongens zijn vooral de neonkleuren een trend deze zomer. Ook zien we deze zomer veel tie-dye op de babykleding en kinderkleding. Dat ziet er zó gaaf uit! Je kunt jurkjes, een pyjama en zelfs sokken met deze print halen. Wat ook leuk is: samen met je kids een oud shirt te verven! Dan kunnen ze vol trots hun eigen hippe kledingstuk dragen.

Comfy kleding en denim

Een nieuwkomer in de zomertrend is comfortabele babykleding en kinderkleding. Waar je dan aan moet denken? Zachte sweaters, hoodies en heerlijke loungekleding. Dit zijn huispakken die niet alleen heerlijk zitten, maar er ook nog eens stoer en hip uitzien. Waar deze trend in babykleding en kinderkleding vandaan komt? Tijdens de lockdown trok iedereen natuurlijk zijn of haar meest comfortabele kleding aan, inclusief de kinderen. Daardoor is er nu een hele trend ontstaan in de comfy kleding.

Wat je deze zomer ook veel terug gaat zien als het gaat om babykleding en kinderkleding: denim, denim en nog eens denim. Deze trend is al jaren veel te zien en dat begrijpen we heel goed. Toch wordt er ieder jaar net een andere draai aan gegeven. Dit jaar is vooral de jogging denim hip. Dit zijn fijne items die heerlijk zacht zitten, maar wel die stoere jeans look geven. Daarnaast wordt ook denim op denim veel gespot deze zomer bij babykleding en kinderkleding. Een denim jurk met een denim jasje erop of bijvoorbeeld een denim blouse op een jeans.  

– Dit artikel is een partnerbijdrage van Hippemensjes.nl

Gerelateerde artikelen