seks op strand

Met deze 7 tips wordt seks op het strand een succes

Het idee is leuk, maar de uitvoering vaak wat minder. Seks op het strand brengt nogal wat onhandigheden (lees: zand) met zich mee. Met deze zeven tips, is het de volgende keer wél genieten.

1. Onderzoek

Voordat je de liefde gaat bedrijven op het strand, is het slim om te onderzoeken of dit is toegestaan op de plek waar jullie zijn/naartoe gaan. Seks op een verboden plek maakt het spannend, maar jullie willen natuurlijk niet in de problemen komen. Sowieso is het fijner om gewoon thuis een hete sekspartij te hebben.

2. Perfecte plek

Hebben jullie de perfecte plek op het strand gevonden? Houd dan je slippers of schoenen aan tot je op je strandhanddoek zit. Op deze manier komt er zo min mogelijk zand op de handdoek. Bekijk wanneer jullie rustig zitten eens goed de omgeving (en elkaar).

3. Zanderig

Belandt er ergens zand waar je het liever niet wilt hebben? Dan kunnen jullie het beste de seks even staken. Loop naar zee en spoel het af. Helemaal schoon? Dan kunnen jullie verder waar jullie gebleven waren.

4. Privé

Kies liever voor een minder populair strand. Het is niet zo relaxt als er telkens mensen voorbijlopen.

5. Voorspel

Seks op het strand is voor velen hartstikke spannend en al voorspel an sich, maar dit betekent niet dat jullie het handwerk maar over moeten slaan. Ook orale seks kan prima (zonder al te veel geluid) onder een dekentje.

Lees ook: ‘5 tips voor een beter seksleven’

6. Standjes

Niet alle standjes zijn geschikt voor het strand. Kies een standje waarbij jullie geslachtsdelen niet te dicht bij het zand komen. Om de kans op betrapt worden te verkleinen, werkt het lepelstandje goed.

7. Afkoelen

Na de sekspartij kunnen jullie meteen water springen om lekker af te koelen.

Lees ook: ‘Zo goed is zoenen voor je’

Beeld: Gettyimages, bron: Vriendin