Par84

Klaar met saaie dates? We got you.

Aan elke geweldige date gaan vaak een paar slechte vooraf. Of je nou niets gemeen had, de locatie tegenviel of je uit ongemakkelijkheid maar voor je uit staarde, een slechte date is nooit leuk.

Maak je geen zorgen. Als je genoeg hebt van alle dating faux pas en klaar bent om je liefdesleven naar een nieuw level te tillen, dan ben je aan het goede adres. We hebben het over Inner Circle, de app die bekend staat als pionier in de online dating scene doordat ze hun members onvergetelijke offline ervaringen bieden. Ze snappen hoe een goede date eruit ziet en helpen je met het organiseren van een waanzinnige eerste date die je slechte dates uit het verleden doet vergeten.

De beste dates ontstaan op de beste locaties

Het is klaar met plat bier in ranzige kroegjes. Gebruik de app als city guide, en ontdek de parels in je stad die je altijd al wilde bezoeken, maar nooit kon vinden. 

Je kan de app zelfs gebruiken om erachter te komen welke andere singles graag naar deze plekken gaan. Als jullie allebei allebei graag naar dezelfde bar gaan, dan is het toch bijna vanzelfsprekend dat daar een date uit voorkomt? Een perfecte ontmoeting, met een beetje hulp. En omdat de locaties zo cool zijn, zal je ook als je date niet the one blijkt te zijn toch een leuke avond hebben. 

Veel singles. Weinig moeite. 

Hear us out. Je hoeft vaak niet lang te kletsen om erachter te komen of je een klik hebt met je date, dus om een hele avond te wijden aan één date is misschien overdreven. Houd je opties open, en kom naar een Inner Circle dating event. We hebben het over te gekke feesten vol flirtende singles allemaal in één ruimte. Van cocktails op een dakterras naar underground house parties en festivals, je kan eindeloos veel singles ontmoeten op één avond, terwijl je je bevindt op een van de meest populaire locaties in jouw stad. 

Ben jij erbij?

Last van FOMO? Maak dan je agenda vrij de aankomende weken, want Inner Circle organiseert een event samen met Cut Throat in Amsterdam. Wat je kan verwachten; een pop up terras, cocktails, zomerse muziek en perfecte vibes om te mengen met andere singles. Als je snel bent, ben je misschien wel een van de eerste 50 members die een gratis drankje krijgt bij aankomst. Hier wil je bij zijn!

Een onvergetelijke date is binnen handbereik. Registreer je hier met Inner Circle en laat de app de rest van het werk doen. 

– Dit artikel is een partnerbijdrage van Inner Circle

Gerelateerde artikelen