blarenpleisters

Dit zegt de vorm van je tenen over je karakter

Helemaal wetenschappelijk is het vast niet, maar geinig is het zeker. Is jouw tweede teen langer dan je grote teen? Dan ben je vast sportief! Ook de andere mogelijkheden komen aan bod.

Goed, dan nemen we het wél met een korreltje zout, maar kijken we stiekem ook of het een beetje klopt. Een soort horoscoop, maar dan van de tenen!

Lees ook: ‘Stappenplan voor mooie zomervoeten

Tweede teen groter

Steekt de teen naast jouw grote teen erbovenuit? Dan ben je volgens de lezingen een heel actief type. En word je gezien als sportief. Jij staat bovendien altijd klaar om anderen te helpen. En bent enorm vindingrijk en creatief. Zijn er ook mindere kantjes? Jawel hoor, jij hebt je impulsen niet altijd onder controle. En bent gevoelig voor stress.

Alle tenen gelijk

Een heel keurig rijtje, waarbij niet één teen het duidelijk wint met uitsteken. Dan ben jij vast heel netjes, een kei in organiseren en vaar je wel bij structuur. Aan de andere kant parkeer je je emoties nog weleens. Als je bijvoorbeeld een beslissing moet nemen, doe je dat veel vaker op basis van gezond verstand dan met je hart.

Aflopend

Lopen jouw tenen vanaf de grote teen keurig af naar beneden, qua lengte? Jij bent vast enorm sociaal. En doet en ontdekt graag nieuwe dingen. Als je het budget er voor hebt, ga je bijvoorbeeld ook graag op (verre) reis. Je bent heel slim en komt vaak met goede oplossingen. Een valkuil kan zijn dat je met dit setje tenen wellicht iets té zelfverzekerd overkomt, want dat ben je nu eenmaal: zelfverzekerd.

Onder elkaar

Sommige tenen schuiven een beetje achter of onder elkaar, als je staat bijvoorbeeld. Mensen met zulke teentjes zijn echte dromers. Ze gaan voor het hoogst haalbare, het ideaalplaatje. Je bent verder iemand die nogal wat geheimen heeft en die ook nog eens grotendeels voor zich houdt. Je schakelt snel en mag af en toe graag de grenzen opzoeken.

Bron: DIYvandaag

Gerelateerde artikelen