Wishlist Kerst

Dít mag niet ontbreken op je wishlist voor Kerst

Heb je nog geen idee wat je graag zou willen hebben met Kerst? Wij helpen je een handje met deze wishlist voor Kerst!

Nu is het de tijd om je wishlist voor Kerst door te geven aan de Kerstman! Voor degenen die geen idee hebben wat ze daarop willen zetten, hebben wij nog wat inspiratie:

1. Scheurkalender positieve spreuken

Scheurkalender

Na zo’n rampjaar als 2020 kunnen we wel wat positiviteit gebruiken. Dat gaat zeker lukken met een dagelijkse positieve spreuk van de scheurkalender ‘Elke dag positieve energie’. Zo begint je dag in ieder geval goed!

Bestellen

2. Kerstkaarten van Greetz

Greetz kerstkaart

Wie geef jij deze dagen wat extra aandacht? Met een klein gebaar als het versturen van een kerstkaart, maak je iemand heel blij. Maar wat voor kaart ga je versturen? Ga je voor mooi, voor humor of voor een persoonlijk tintje door er een te laten bedrukken met een mooie foto?

Welke kerstkaart kies jij?

3. Moeder, dochter, minnares

Heleen van Royen

In het december-nummer van Santé kijken onder andere Heleen van Royen terug op 2020. Zo vierde ze haar twintigjarige jubileum als schrijfster en werd ze oma. Afgelopen verscheen haar jubileumbundel ‘Moeder, dochter, minnares’. In dit boek kijkt ze door middel van persoonlijke verhalen terug op alle rollen die ze in de afgelopen twintig jaar heeft vervuld. Haar nieuwe rol als oma voegt daar een verdiepende laag aan toe.

Bestellen

4. Yoga

I love yoga mat

De coronacrisis en daar bovenop de decembermaand zorgen voor veel stress. Yoga kan voor ontspanning zorgen. Gun jezelf die me-time en laadt op met wat ontspannende yoga-oefeningen op deze mooie yogamat van I Love Yoga, die je nu kunt winnen.

Zo maak je kans

5. Het Leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer

Het Leefstijlboek

Voor huisarts Tamara de Weijer kwam de lockdown precies op het goede moment. “Ik was zo bezig met de leefstijl van anderen, dat ik mezelf volledig voorbij was gerend.” Sinds de lockdown pakt ze het volledig anders aan en is zingeving in het leven voor haar ontzettend belangrijk. Daar zal ze meer over schrijven als nieuwe columnist in Santé vanaf 2021. En ook is het een belangrijk thema in haar nieuwe boek ‘Het Leefstijlboek’.

Zet op mijn wishlist