dingen-liever-online-kopen

Dingen die je liever online koopt

Oh, online shoppen. Wat zijn we er met zijn allen dol op. Vrijwel alles dat op de wereld te vinden is kan gemakkelijk thuis bij je worden bezorgd, en van die mogelijkheid maken we volop gebruik. We vinden het gemakkelijk, we houden ervan om op zoek te gaan naar koopjes, maar ook om spullen te kopen die we net een beetje gênant vinden om af te rekenen in een ‘echte’ winkel.

Lang leve de online sex shop

Alhoewel we bijna allemaal wel ervaring hebben met een speeltje zo hier en daar, vinden we het kopen van seksspeeltjes nog best lastig. Althans, het kopen bij een echt persoon, in een echte winkel. Een winkel waarin je ook je buurman, je baas of je schoonzus tegen zou kunnen komen. Je zou je helemaal niet moeten schamen als zij zien wat je afrekent, ze komen er zelf tenslotte vast en zeker ook met een duidelijk doel, maar erg ongemakkelijk vinden de meeste mensen het wel. Je wilt eigenlijk niet dat andere mensen, en zeker bekenden, weten wat jij voor voorkeuren hebt in de slaapkamer. En van hen weet je het ook liever niet, over het algemeen. Een casual gesprekje voeren met iemand die je de week ervoor nog een flinke dildo zag kopen in een sex shop: het kan ongemakkelijk zijn.

En daarom kopen we dit soort speeltjes massaal online. Of het nu gaat om wat easy toys om het wat gezelliger te hebben in je eentje of met je partner, of om het wat stevigere werk, alles is online te vinden. En alhoewel je wat lastiger persoonlijk advies kunt vragen of het speeltje even kunt vasthouden voor aanschaf, maken de duidelijke beschrijvingen, foto’s en reviews vaak een hoop goed. Bovendien kun je online alle tijd nemen om verschillende toys goed met elkaar te vergelijken, en zo de beste aankoop te doen.

Nooit meer een paskamer in

Heb jij ook zo’n hekel aan paskamers? Zeker wanneer ze te krap zijn en onflatteus licht hebben, kun je er je knap ongemakkelijk voelen. Zeker als je daarna bij de verkoopster moet uitleggen dat je die ene broek niet neemt omdat je hem niet dicht kreeg…

Kleding passen, dat doen we liever thuis. We kopen het massaal online, vaak in meerdere maten, en verruilen een paskamer met liefde in voor onze slaapkamer, waar we de boel rustig en zonder pottenkijkers kunnen passen. Bovendien vinden veel mensen online kleding shoppen ook gemakkelijker: ben je op zoek naar een bepaald kledingstuk dan hoef je niet meer winkel in, winkel uit. Een simpele opdracht in een zoekmachine helpt je doorgaans direct de goede online winkel te vinden.

– Dit artikel is een partnerbijdrage van Easytoys.nl

Gerelateerde artikelen