summer essentials

Deze essentials mogen absoluut niet ontbreken deze zomer

De beste bescherming tegen de warmte en de zon, de heerlijkste zomerse maaltijden en heel veel leesplezier… Deze essentials mogen absoluut niet ontbreken deze zomer!

 

1. De meest volledige en betrouwbare zonbescherming

essentials

Om huidveroudering tegen te gaan en huidaandoeningen te voorkomen hebben we meer nodig dan alleen UVA en UVB bescherming. De producten van Colorescience® bieden jouw huid volledige en betrouwbare bescherming tegen alle negatieve milieu-invloeden, blauw licht en infraroodstraling. Niet voor niets worden zij aanbevolen door de Skin Cancer Foundation USA!
colorescience.nl/uv-bescherming

2. Effectieve bescherming, luxe én bewuste verzorging tijdens de hete zomerdagen

summer essentials

Kies voor een rustige, frisse start van de dag met de nieuwe anti-transpirant Zero roller van Therme. De luxe anti-transpirant roller is vrij van aluminium, alcohol én parfum en biedt 24-uur effectieve bescherming tegen geur en transpiratie. Kies bewust en verzorg je oksels met een anti-transpirant die vriendelijk is voor je huid.
therme.nl

3. Start deze zomer nog met de beste maaltijdboxen

summer essentials

Op bestemaaltijdboxen.nl vind je een compleet overzicht van de beste maaltijdboxen! Van Hellofresh tot Marley Spoon en van Eko Menu tot aan de Allerhande Box, alles op één plek! Vind jij het belangrijk om regelmatig een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten, ook in de zomer? Ontbreekt het je aan tijd, zin, of inspiratie om hier veel moeite voor te doen? Maaltijdboxen bieden de oplossing.
bestemaaltijdboxen.nl

4. Heel veel leesplezier voor bij het zwembad

essentials

Waarom zou je lezen als je ook kan luisteren? Bij Storytel vind je 130.000 luisterboeken in één app. Dus of je deze zomer nou op het strand ligt, staat te koken of gaat wandelen, je hoeft je favoriete boek niet meer weg te leggen. Altijd een goed verhaal! Probeer Storytel nu 30 dagen voor €0,99.
www.storytel.com/sante

Gerelateerde artikelen