Kertsverlichting Goed Ophangen

Beste tip voor het ophangen van kerstlampjes

Loop jij altijd met het lichtsnoer rondjes om je kerstboom om de verlichting erin te hangen? Het blijkt nu dat we het misschien al jaren verkeerd doen.

We stuitten op een artikel over het feit dat we de kerstverlichting niet horizontaal (in rondjes om de boom heen) zouden moeten ophangen, maar verticaal. Nog nooit aan gedacht, maar na een kort onderzoek op Google blijkt dat er al vaker over geschreven is en dat er ook verschillende video’s zijn gemaakt over ‘horizontal vs. vertical’ de kerstverlichting ophangen.

Zelf hebben we het nog niet geprobeerd, maar als we de video bekijken (zie link verderop), dan ziet het er wel logisch uit.

Kerstverlichting goed ophangen

Zou dit het geheim zijn om het vervelende kerstklusje iets makkelijker te maken? Misschien is het het proberen waard. Mocht je het gaan proberen, horen we graag of het goed gelukt is. 

Een extra voordeel: lichtjes die verticaal zijn opgehangen, zijn makkelijker uit de kerstboom te halen.

We hebben dit niet zelf bedacht. Daarom ter inspiratie:

Beeld: gettyimages, tekst Santenl/ Manon Daelmans

Tip van de redactie

Ontdek de charme van deze unieke koekemannetjes en koekenvrouwtjes ornamenten voor een feestelijke touch aan je kerstdecoratie. Deze prachtig gedetailleerde versieringen brengen vreugde in je kerstboom of andere kerstversieringen, en zorgen voor een vrolijke sfeer in huis. Voor meer informatie klik op onderstaande button.