Je eigen bikinilijn ontharen met lichtontharing

Heb jij snel last van irritaties na het ontharen? Dan kan lichtflitsontharing de oplossing zijn.

Er zijn verschillende manieren waarop je je bikinilijn kunt ontharen. Zo kun je scheren, epileren, harsen of waxen. Als je een gevoelige huid hebt, kan dat soms zorgen voor een geïrriteerde huid, rode bultjes en ingegroeide haartjes. De huid van je bikinilijn is nog eens extra gevoelig. Daar komt bij dat de haartjes in dat gebied nog veel stugger en dikker zijn. Epileren, waxen en harsen kunnen daardoor extra pijnlijk zijn. De haartjes komen snel weer terug en dan begint het hele verhaal opnieuw.

Lichtflitsontharing kan de oplossing zijn
Je bikinilijn ontharen hoeft geen bron van frustraties te zijn. Met lichtflitsontharing kun je namelijk permanent je bikinilijn ontharen, zonder pijn en irritaties. Handig: je kunt het gewoon thuis doen. Lichtflitsontharing gebeurt met behulp van een speciaal apparaatje dat korte, intense lichtflitsen uitzendt. Het licht wordt via het pigment in de haartjes naar de haarzakjes geleidt, waar het in warmte wordt omgezet. De haarzakjes kunnen die warmte niet verdragen en sterven af. Hierdoor kunnen er geen nieuwe haartjes meer uit groeien. Het omliggende weefsel wordt niet aangetast, dus het is veilig voor je huid. Omdat de haartjes van je bikinilijn zich nooit allemaal in dezelfde fase van de groeicyclus bevinden, heb je wel meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken, maar daarna heb je er geen omkijken meer naar.

Benieuwd
Klinkt het als de ideale methode om je bikinilijn te ontharen? Dan is het gewoon een kwestie van zo’n lichtontharingsapparaat aan te schaffen en aan de slag gaan. Er zijn verschillende merken die deze apparaten aanbieden, en de prijzen lopen sterk uiteen. Silk’n is een merk dat zich specialiseert in lichtflitsontharing, en diverse apparaten  aanbiedt tegen heel betaalbare prijzen. Een behandeling is geheel pijnloos en gaat heel snel. In minder dan 5 minuten is je bikinilijn al onthaard.

Tip van de redactie

550x629
Begin met ontharen
Sante 03 2024
De nieuwe Santé ligt nu in de winkel
Abonneren
Digitaal lezen
Los kopen