Placeholder

Perfecte bikini-body in 7 dagen

Hoog tijd om de puntjes op de i te zetten voordat je écht het strand opgaat. Dit plan is je laatste redmiddel om nog deze zomer in die sexy bikini te passen.

In het julinummer van Santé vind je een eet- en trainschema om binnen een week lekkerder in je vel te zitten. Je vindt het schema vanaf pagina 50. Het is nog niet te laat, het eet- en trainschema is zo simpel dat het je zeker gaat lukken. De recepten zijn lekker snel en makkelijk en de oefeningen zijn overal uit te voeren.

Door vooral fruit, groenten, volkoren granen, vezels en eiwitten te eten, heb je lang een verzadigd gevoel en zul je ongezonde producten makkelijker laten staan. Vergeet ook de gezonde vetten niet, zoals olijfolie, avocado en zalm.

Drink veel water, zodat je gehydrateerd blijft, wat een mooie huid oplevert. Door veel oefeningen als squats en lunges te doen waarbij je de grote spiergroepen traint, voel je je al na een paar dagen lekkerder in je vel. En als je geluk hebt, verlies je ook wat centimeters en een kilootje of twee.

Beeld: Shutterstock