Placeholder

Normaal bestaat niet

Marije: ‘Facebook en Twitter staan vol met meningen over de Doe maar normaal- hype omtrent voeding. Ook ik ben gebeld door journalisten om mijn mening te geven.’

Tja.. ik ben het eens met de gedachte om back to basic te gaan. Maar helaas valt de doe maar normaal-visie toch echt in de categorie makkelijk gezegd dan gedaan…

Normaal als houvast?
Tuurlijk! Doe maar normaal is een fijne quote om rust, reinheid en regelmaat te creëren in de duistere wereld van voeding, diëten en fanatiekelingen die leven op superfoods en rauwe producten. Maar het maken van keuzes- hoe normaal ze ook zijn- gaat verder dan een voorkeur, mening en in dit geval een hype.

Gewoontes eigen maken
Het gaat uiteindelijk om het afleren van bepaalde gewoontes en het aanleren van nieuwe gezonde patronen. Hoe eenvoudig en simpel de producten ook zijn, daarmee alleen red je het niet.

Hoe ver gaat normaal?
Daarnaast gaat het ook verder dan voeding. Wat dacht je van training en ontspanning? Wat is normaal? Fietsen naar je werk en een boek lezen? Volgens mij bepaal jij wat voor jou werkt.

Mensen in Nederland: Eenvoud dient de mens, maar normaal bestaat niet.

Je zult pas echt succesvol zijn in het maken van gezonde keuzes als ze passen bij jouw leven, jouw omgeving en mogelijkheden. En dan.. het allerbelangrijkste: gedragsverandering!

Dat is waar het in Fitnessbijbel voor vrouwen overgaat Het zesweken programma leert je hoe je dit moet doen. Reageren? Stuur een email naar info@fitnessbijbel.com.

Take care
Marije


Marije de Vries (1981) onderneemt en werkt als trainer en coach binnen de fitnessbranche en het bedrijfsleven. Met een door haar ontwikkeld veranderingsprogramma helpt zij ieder jaar duizenden mannen, vrouwen en werknemers met de overstap naar een ideale lifestyle. Iedere week schrijft ze een blog voor Santé.

Marije's boek Fitnessbijbel voor vrouwen is nu te bestellen. Kijk ook op www.fitnessbijbel.com

Lees alle blogs van Marije >>