Placeholder

De tijd vliegt

Soms vliegt een uur sporten voorbij, soms voelt het eindeloos lang. Met deze tips sleep je jezelf erdoorheen en is het zo voorbij.

Hou je doel voor ogen
Beter in je vel zitten, je persoonlijk record verbeteren. Het helpt om je doel voor ogen te houden tijdens het sporten. Meer over sporten met een doel >>

Blijf jezelf motiveren
Zorg dat je jezelf blijft uitdagen. Dat kan door je oefeningen zwaarder te maken, nieuwe oefeningen aan je routines toe te voegen. Daag jezelf bijvoorbeeld uit om binnen tien minuten een bepaald aantal calorieën te verbranden of het aantal van vorige week te overtreffen.

Luister naar een goede playlist
Luister muziek met een goede beat. Het leidt je niet alleen af, maar het is ook heerlijk sporten op muziek met een goed tempo erin. ververs je playlist regelmatig.

Doe intervaltraining
Gebruik intervallen tijdens je work-out. Je krijgt geen kans om op de automatische piloot te sporten en de tijd zal sneller voorbij gaan.

Kijk ondertussen tv
Sport je thuis? Kijk ondertussen een tv-programma of je favoriete serie. Omdat je wilt weten hoe het afloopt, zul je het einde van je work-out wel halen.

Vaak geen zin?
Heb je vaak geen zin en lijkt je work-out bijna altijd lang te duren? Dan is het tijd voor iets nieuws. Probeer eens wat nieuws uit.