Placeholder

Apps die je helpen bij je goede voornemens

Werk aan je goede voornemen(s) met behulp van een app.

10.000 stappen per dag zetten
Uit onderzoek is gebleken dat we gemiddeld 6.000 stappen per dag zetten. 10.000 stappen is dus een mooi en haalbaar doel, al zul je er waarschijnlijk wel iets extra's voor moeten doen. Veel telefoons hebben standaard een app waarin je je aantal stappen kunt zien. Ook de app Moves houdt het aantal stappen dat je zet bij en geeft je zo inzicht. Op die manier kun je goed zien of je vandaag een extra wandeling kunt gebruiken of niet.

Minder op je telefoon kijken
Ben je licht verslaafd aan je telefoon? Dan kijk je gedurende de dag waarschijnlijk regelmatig op je mobiel, zonder dat je je er echt bewust van bent. Zet de app Checky eens een tijdje op je telefoon en je kunt zien hoe vaak je op een dag op je telefoon kijkt. Af en toe unpluggen is goed voor je.

Gestructureerder werken
Niet iedereen is gebaat bij dezelfde manier van werken. Je kunt je digitale  agenda gebruiken, zodat je waar je ook bent toegang hebt tot je up to date agenda. Je takenlijst kun je bijhouden in een app zoals Todoist. Maar voor sommigen werkt pen en papier nog altijd het best.

Een nieuwe taal leren
Met DuoLingo kun je je talenkennis opkrikken of zelfs beginnen met het leren van een nieuwe taal.

Op je budget letten
Er zijn verschillende apps om je budget bij te houden en inzicht te geven in waar jij je geld aan uitgeeft. BDGT is één van die apps, met een handige en efficiënte interface. In een klik categoriseer je je uitgaven.

Meer sporten
In de Nike+ Training Club vind je gratis volledige work-outs en trainingen gericht op bepaalde lichaamsdelen. Je doet de oefeningen gewoon thuis, dus je hebt geen excuus om niet te trainen.

Verschillende goede voornemens
Heb je andere goede voornemens op het gebied van persoonlijke groei, productiever worden of gezonder leven? In de app Coach.me kun je verschillende voornemens invoeren en bijhouden.

Paul Hanaoka