Yoga hoe krijg ik mijn darmen tot rust?

7 perfecte cadeautjes voor yogaliefhebbers

Ken je iemand bij wie yoga niet alleen een hobby is, maar een deel van zijn of haar ziel? Voor die speciale yogi in je leven: hier zijn 10 perfecte cadeautjes die het hart zeker sneller zullen doen kloppen.

Perfecte cadeautjes voor yogaliefhebbers

1. Een topklasse yogamat

Wat is een yogi zonder een betrouwbare mat? Kies een mat die zowel het lichaam koestert als het milieu respecteert. Rockerz en FLXBL yoga staan bekend om hun duurzaamheid en comfort. Een geschenk dat elke dag weer wordt gewaardeerd.

2. Aromatherapie kaarsen voor sfeer

Transformeer de yoga ruimte van je vriend of vriendin met kaarsen die rust ademen. Geuren als lavendel of sandelhout brengen sereniteit tijdens de oefeningen. Het is alsof je een stukje spa bij hem of haar thuis brengt.

3. Yoga blokken en riemen voor flexibiliteit

Of je maatje nu beginner of gevorderde is, yoga blokken en riemen helpen bij het verkennen van nieuwe poses. Een praktisch cadeau dat de yogapraktijk naar een hoger niveau tilt.

4. Een inspirerend yogaboek

Boeken zoals Het Nieuwe Yogaboek van Johan Noorloos bieden niet alleen kennis, maar zijn ook een visuele traktatie. Perfect voor zowel de lees- als yogaliefhebber.

5. Een zacht meditatiekussen

Comfort is koning tijdens yoga en meditatie. Een kussen gevuld met natuurlijke materialen zoals boekweit ondersteunt niet alleen de zit, maar ook de spirituele reis.

6. Een biologische yogamat reiniger

Houd de heilige ruimte fris en schoon met een natuurlijke yogamat reiniger. Een klein, maar doordacht cadeau dat zegt: “Ik waardeer jouw welzijn.”

7. Inspirerende Yogakaarten

Verras je zus of vriendin met een setje yogakaarten vol inspirerende quotes en oefeningen. Ideaal voor dagelijkse motivatie of een moment van bezinning.

Lees ook: De beste yoga oefeningen voor een strakke buik

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker
27 november 2023

Yogi & Yogini
50 kaarten & instructieboek