E Bike

Lidl verkoopt nu deze populaire E-bike met hoge korting

Fietsen is gezond. Maar waarom dan niet met een beetje elektrische hulp? Goed nieuws: Lidl maakt dit E-bike avontuur toegankelijker met een aantrekkelijke korting.

Voordelen van een E-bike

Een E-bike brengt je moeiteloos van A naar B zonder dat je bezweet op je bestemming aankomt. Perfect voor lange afstanden of winderige dagen. Het is alsof je altijd wind mee hebt. Plus, het is beter voor het milieu dan de auto en goedkoper in het gebruik.

Wat is het verschil tussen elektrische fiets en E-bike?

Technisch gezien valt elke fiets met elektrische ondersteuning onder de term ‘elektrische fiets‘. E-bikes zijn echter specifiek ontworpen voor hogere snelheden en langere afstanden, met een krachtigere motor en accu. Een elektrische fiets is jouw dagelijkse hulpmiddel voor die snelle boodschap of een rondje door het dorp of de stad. Een E-bike is naast die korte ritjes ook jouw langeafstandsreisgenoot. Handig toch?

Lees ook: Dit doet dagelijks fietsen voor je gezondheid

Over de E-bike van Lidl

Lidl’s nieuwste aanwinst, de Zündapp E-bike Trekking Z810, is jouw ideale partner voor avontuurlijke tochten. Uitgerust met een robuust frame en een krachtige motor. Perfect dus voor een soepele rijervaring. De korting maakt het een onweerstaanbare deal voor wie het gemak van elektrisch fietsen wil ontdekken zonder de torenhoge kosten.

Kortom, Lidl’s E-bike aanbieding is een buitenkansje voor zowel de ervaren fietser als iemand die het gemak van een E-bike wil ontdekken.

Let op! Deze E-bike is alleen online beschikbaar, in meerdere kleuren. Van €2399,- voor €1499,- Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

E Bike Lidl
€1499,- bij Lidl webshop

Lees ook: Zoveel calorieën verbrand je op een elektrische fiets

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker