Boek Lezen

Behoefte aan rust? Win het boek ‘Rust’ van Claudia Hammond

In het boek ‘Rust’ bepleit psycholoog Claudia Hammond beter om te gaan met ons welzijn. Zo blijkt dat de beste manier om te ontspannen, lezen is. Dus doe mee aan deze winactie waarbij we 5 exemplaren van haar boek mogen weggeven!

Rust

Hoe ontspannen we, kalmeren we onze geest en laden we ons lichaam op? Die vragen zijn in de moderne wereld relevanter dan ooit. We zouden er goed aan doen ze serieuzer te nemen, betoogt Hammond, want rust staat in direct verband met onze gezondheid.

Hammond was deel van het onderzoeksteam achter ‘The Rest Test’, een baanbrekende studie onder 18.000 mensen in 135 landen. In ‘Rust’ brengt ze de tien activiteiten in kaart die uit het onderzoek als meest rustgevend naar voren kwamen, en onderwerpt die op soepele en stimulerende wijze aan een nadere psychologische en wetenschappelijke beschouwing. Of we nu muziek luisteren, wandelen, niksen of – op nummer 1 (!) – lezen: ‘Rust’ biedt inzichten en handvatten voor een betere balans in ons leven.

Lees ook:Dít is de beste manier om te ontspannen

Lezen is beste ontspanning

Aangezien lezen voor de beste ontspanning zorgt, is het een tip om toch nog even een paar fijne boeken te bestellen, zodat je lekker kunt ontspannen tijdens de lockdown. Zo kun je waarschijnlijk terecht bij je lokale boekhandel, die ervoor zorgt dat je in deze tijden je boeken thuisbezorgd kunt krijgen. Zo kom jezelf lekker tot rust én ondersteun je je favoriete boekhandel in deze barre tijden.

Winnen

Wil je kans maken op het boek ‘Rust’ van Claudia Hammond? Santé mag 5 exemplaren weggeven. Vul onderstaand formulier in om kans te maken.

Deze winactie loopt tot en met 6 februari 2021.

Win het boek ‘Rust’ van Claudia Hammond