Regenboog Groente dieet

Vitakruid en haar gezonde missie en visie

Een gezonde levensstijl betekent dat je je bewust bent wat voor voedsel je tot je neemt. Het is belangrijk dat je beseft dat voeding jou de bouwstenen levert die je nodig hebt om te leven, en wel zo dat je zo lang mogelijk vitaal blijft.

Een gezonde levensstijl betekent dat je je bewust bent wat voor voedsel je tot je neemt. Het is belangrijk dat je beseft dat voeding jou de bouwstenen levert die je nodig hebt om te leven, en wel zo dat je zo lang mogelijk vitaal blijft. Ondanks dat de gezondheidszorg in de laatste honderd jaar grote sprongen voorwaarts heeft gemaakt, is het leven ook veel hectischer geworden. Het voedsel in grootmoeders tijd was van betere kwaliteit dan nu het geval is, door verarming van de landbouwgrond. Bestrijdingsmiddelen mogen dan ziekten, plagen en onkruid weren, het spul is terug te vinden in het voedsel en wordt door de mens geconsumeerd. Maar in deze tijd blijft het niet bij dit soort externe omstandigheden. Ook stress is een factor die niet vergeten mag worden. Een gezond, aanvullend Vitakruid supplement is dan ook aan te raden om je lichaam te voeden en vitaal te houden.

Vitakruid: kruiden, vitamines en mineralen

Bovenaan de lijst van de hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen staan de diverse kruiden, vitamines en mineralen van Vitakruid. Kwaliteit is hierin het kernbegrip. Op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten ontwikkelt Vitakruid supplementen met de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid. Je wilt niet dat een door jou geconsumeerde vitamine voor een groot gedeelte ongebruikt wordt uitgescheiden. Vitakruid streeft naar een zo goed mogelijke werkzaamheid en een precies uitgekiende dosering. Omdat er veel verschillende micronutriënten (vitamines en mineralen) zijn is het aanbod van de Vitakruid voedingssupplementen dan ook zeer gevarieerd. Volledig natuurlijk: er zitten geen synthetische stoffen of overbodige toevoegingen in verwerkt. Stoffen die je lichaam kan missen als kiespijn. Wel is er de speciaal door Vitakruid ontwikkelde samenwerking tussen kruiden, mineralen en vitamines. Gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde. 

Vitakruid supplementen voorzien in een behoefte

Een tekort aan vitamines leidt op termijn tot (chronische) ziektes. In de huidige hectische maatschappij ontstaat er gemakkelijk een ontoereikend gehalte aan vitamines en mineralen. Veel mensen nemen niet de tijd om een goede en gevarieerde maaltijd te eten. Fastfood is meer regel dan uitzondering en voor je het door hebt is het te laat en heeft je lijf schade opgelopen. Met name de vitamines C, D, B12 en de mineralen zink en selenium zijn nodig voor het goed functioneren van lijf en leden. Vitakruid voorziet in de behoefte van aanvullende voeding in de vorm van goed gedoseerde capsules die met water worden ingenomen. Processen in het lichaam zijn door Vitakruid uitvoerig bestudeerd en er is een studie gemaakt naar lichamelijke veranderingen naarmate de leeftijd vordert. Te denken valt aan de overgang bij vrouwen, een veranderend bioritme en het brozer worden van botten. Een blijvend goede werking van de spijsvertering en de daarbij behorende gezonde darmflora dragen bij aan kwaliteit van leven. De voedingssupplementen van Vitakruid zijn onmisbaar voor een optimale werking van je lichaam. Je bent toch zuinig op je lijf? Hou het gezond met goede voeding en een aanvullend supplement.

Dit is een gesponsord artikel.