Placeholder

Een lach in je leven

Wanneer je lacht komt het gelukshormoon endorfine vrij, lachen is goed voor je zelfvertrouwen en het verbrandt calorieën. Met onze tips zorg je minstens iedere dag voor een lach.

Hou van je lach
Maak je niet druk om je te harde lach of het spleetje tussen je voortanden. Je lach is uniek en dat maakt je mooi als je lacht.

Je hoeft niet per se grappig te zijn
Niet iedereen is cabaretier in spé. Onthoud dat er een verschil is tussen grappig zijn en gevoel voor humor hebben. Je gevoel voor humor is bepalender dan of je grappig bent of niet. Samen lachen is het belangrijkst, de grappen hoeven echt niet (altijd) van jou te komen.

Samen lachen
Wie maken jou eigenlijk aan het lachen? Zorg dat je vaker omringd bent door deze mensen.

Ken je humor
Niet iedereen lacht om dezelfde grappen, personen of televisieseries. Als je weet waar jij om moet lachen, is het makkelijker om iedere dag een lachmomentje in te plannen.

Neem het leven niet te serieus
Hoe erg een situatie nu ook lijkt, later kun je er waarschijnlijk om lachen. Iedereen maakt wel eens een fout of een misstap. Het siert je als je durft te lachen om je eigen fouten en blunders. Tenzij een ander last heeft van jouw fouten, dan zijn excuses beter op zijn plaats.

Haal herinneringen op
Door grappige herinneringen op te halen, kun je met zijn allen weer even lachen om die heerlijke momenten uit het verleden.

Waar kun jij altijd om lachen?

Bron: Huffingtonpost | Beeld: Shutterstock